luni, 11 august 2014

VINZI iar tocmai.ro plateste transportul

 

  

  Tocmai.ro este un Site de anunturi online, unde poti publica anunturi gratuite in diverse domenii si poti cauta prin anunturile publicate deja de catre alti utilizatori. 

  Vara asta cu tocmai.ro ai transportul gratuit pentru tot ceea ce vrei să vinzi sau să cumperi.

 Prin gama variata de anunturi ai sansa sa prinzi cele mai bune oferte  plus ca ai si serviciul livrare gratuita si verificare colet.Aceasta optiune permite vanzatorilor sa livreze produsele pe intreg teritoriul tarii.Verificarea coletului ofera posibilitatea cumparatorului de a deschide si verifica continutul coletului.Curierul va va ridica valoarea produsului in bani si o va returna vanzatorului.Este o modalitate foarte sigura de a face cumparaturi pe net avand garantia ca ceea ce vezi pe site este ceea ce primesti.

    Daca esti interesat de electronice si elecrocasnice poti intra pe site la categoria http://www.tocmai.ro/anunturi/electronice-si-electrocasnice/romania.html si sa iti alegi produsele dorite.Aici gasesti o gama larga de piese electrocasnice , electrice si electronice. 

    Vrei sa-ti renovezi casa, sa faci o schimbare? nimic mai simplu, intrii la categoria Mobila-Decor si 
    cauti produsele care se potrivesc gustului tau http://www.tocmai.ro/anunturi/mobila-decor/romania.html

    Iar daca moda e tot timpul schimbatoare si vrei sa te reinventezii intrii pe http://www.tocmai.ro/anunturi/moda-articole-personale/romania.html  si esti mereu cu un pas inainte.

    Prin diversitatea anunțurilor de la auto, electrocasnice,casa si gradina, afaceri si servicii, animale si multe altele avem posibilitatea sa vindem sau sa cumparam tot ceea ce ne intereseaza la preturi accesibile.Ești în căutarea unui loc de munca aici ai putea sa gasesti jobul potrivit.

    Pentru a-ti crestele sansele de a vinde, adauga imagini anuntului tau.


    In “Galerie” anuntul este afisat, in functie de promovarea aleasa. Anunturile sunt afisate in Galerie in functie de:
                        -judetul selectat
                        -cautarea text efectuata
                        -categoria selectata

    Prin Oferta Speciala de vara (valabila in perioada 12.06.2014 si 31.08.2014) beneficiezi de 5 livrari gratuite lunar, daca trimiti in localitatile standard FAN Courier colete de pana in 10 kg, cu dimensiunile maxime: lungime 100 cm, latime 60 cm, inaltime 30 cm.
    Pe tocmai.ro ai anunturi gratuite din toata Romaniaanunturi gratis de mica publicitate. Cel mai mare site de anunturi gratuite din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu