marți, 12 august 2014

Redescopera Romania!

 PortalTurism.com este un site cuprinzator creat pentru a oferi informatii calatorilor inainte de a pleca la drum. Aici gasiti cele mai bune oferte de sejururi, circuite, croaziere, cazare la hotel sau pensiuni atat in tara cat si in strainatate, bilete de avion, curse autocar, ghiduri turistice, calendar de evenimente, lista detaliata cu obiective turistice, restaurante, baruri, magazine, stiri din turism si multe altele.
Fie ca sunteti interesati de muzee, arheologie, plaje, drumetii montane, activitati sportive, locuri sacre, istorie, arhitectura, evenimente si festivaluri, frumuseti naturale, turism balnear sau croaziere relaxante, PortalTurism.com este ghidul dumneavoastra! Vacanta ta e aici!
                                                                      

Portalturism.com este cel mai mare portal de unitati de cazare din Romania, cu peste 10.000 de pensiunihoteluricabanemotelurivile si apartamente de inchiriat
Cauta-ti o pensiune in Busteni sau un hotel in Busteni in lista unitatilor de cazare in Busteni, Prahova de pe Portalturism.com!
Orasul Busteni este poarta Bucegilor, fruntea turismului montan din Romania.Staţiunea climaterică Buşteni oferă, în orice anotimp, condiţii optime petrecerii concediului, a vacanţelor, a sfârşitului de săptămâna, într-un frumos cadru montan. 
Cauta-ti o pensiune in Mamaia sau un hotel in Mamaia in lista unitatilor de cazare in Mamaia, Constanta de pe Portalturism.com!

Alege-ti un sejur in Turcia dintre ofertele turistice de vacanta in Turcia prezentate de cele mai bune agentii de turism din Romania. Gasesti atat vacante ieftine Turcia, cat si sejururi de 5 stele Turcia.

Portalturism.com iti prezinta o gama variata de circuite turistice, de la circuite cu autocarul pana la circuite cu avionul, de la circuite in America la circuite in Asia. Fie ca vrei un circuit cultural sau un pelerinaj, un safari in Africasau un circuit de Revelion – pe toate le gasesti aici http://www.portalturism.com/circuite 

Portalturism.com iti prezinta o gama variata de croaziere, de la croaziere ieftine pana la croaziere de lux. Iti poti alege o croaziera pe Mediterana, o croaziera in Caraibe, o croaziera in Norvegia, o croaziera in Alaska, o croziera pe Dunare, o croaziera in Oceanul Indian sau orice alta destinatie din marile si oceanele lumii http://www.portalturism.com/croaziere
Portalturism.com iti ofera cel mai eficient motor de cautare bilete de avion online. Doar aici poti compara preturile oferite de peste 1000 de companii aeriene si poti gasi zboruri ieftine catre orice destinatie din lume http://www.portalturism.com/bilete-avion-online   
Portalturism.com vrea sa va ajute in explorarea destinatiilor de calatorie asa cum o fac oamenii din zonele respective. Fie ca este vorba de o vacanta de o saptamana, o calatorie de afaceri sau o evadare de week-end.Alegeti-va o destinatie si Portalturism.com va ofera un ghid cuprinzator cu hoteluri unde sa dormiti, restaurante in care sa mancati, baruri si cluburi in care sa va distrati, locuri pe care sa le vizitati si evenimente la care sa asistati.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu