joi, 14 august 2014

Cu Vittel ajungi departe!



Apele plate sunt cele mai sănătoase, pe când apele puternic mineralizate pot provoca afecţiuni renale şi biliare.

Calitatea apelor minerale (plate sau carbogazoase) depinde de conţinutul reziduului fix, care nu se referă la impurităţi, ci la nivelul de săruri minerale. Cele mai bune sunt apele slab mineralizate sau plate, întrucât pot fi consumate nelimitat. 

INFORMATII DESPRE PRODUS

Apa naturala plata
>Ambalaj
bucata
>Greutate produs in Kg/L
1.5
>Sfaturi pentru pastrare/ utilizare/ preparare:
A se pastra la loc uscat si racoros.
>Ingrediente
Compozitia chimica: calciu: 94mg/l, magneziu: 20mg/l, sodiu: 7.7mg/l, potasiu: 5mg/l, hidrogencarbonat: 248mg/l, sulfat: 120mg/l, clor: 4mg/l, azotat: 0.5mg/l.

  1. Găsește comoara de pe sticlele Vittel : o excursie la Disneyland pentru toată familia! 
  2. Mici și mari exploratori, adunarea! Vittel are o nouă provocare pentru voi. Intrați în aventură și vânați sticlele din ediția specială Vittel Disney care vă pot aduce numeroase premii.
    1. Campania va fi lansata la data de 5 iunie 2014 şi va înceta la data de 31 august 2014 în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, disponibil pe www.vittel.ro.
  1. La Campanie poate participa orice persoana fizica in varsta de peste 18 ani sau persoana juridica/persoana fizica autorizata/asociatii familiale (denumita in continuare „Participant”) care indeplineste urmatoarele criterii:
- a cumpărat, în perioada stipulată la art. 2 alin 2, sticle de apa Vittel Disney, de 0.33L, marcate cu sticker promotional.
       

 Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt urmatoarele:

  • O excursie la Disneyland Paris in valoare unitara de 12834lei, TVA inclus, iar valoarea totala este de 15164.29 lei, TVA si impozit pe premii incluse
  • 13 premii constand in 108 sticle Vittel 1L, in valoare unitara de 595.08 lei, TVA inclus, iar valoarea totala 7736.04 lei, TVA inclus.
Valoarea totala estimativa a premiilor este de 22900.33lei, TVA si impozit pe premii incluse.
           PREMIUL FINAL: Excursia la Disneyland Paris contine un weekend (3 zile, 2 nopti), pentru 2 adulti si 1 copil (cu varsta pana in 12 ani), dupa cum urmeaza:
- transport cu avionul, tur-retur Bucuresti-Paris
- cazare 2 nopti, in hotel de 3*
- Pensiune completa: mic dejun, pranz si cina, varianta de meniu standard (nu sunt incluse bauturile la mese);
- acces 1 zi in Disneyland Park, pentru 2 adulti si 1 copil
- transfer privat aeroport-hotel-aeroport;
- taxe de aeroport
Produsele participante
4.1.Sticle de apa Vittel Disney, de 0.33l, cu sticker promotional. Sticker-ul promotional contine un cod alfanumeric din 8 caractere. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu