marți, 5 august 2014

Oferte speciale pentru o vacanta perfecta!



  bilete avion

    Vrei sa pleci intr-o vacanta?si nu ai asigurat transportul?
 Bilete Avion .ro iti pune la dispozitie toate informatiile legate de calatoria planificata (preturile actualizate la zi in functie de perioada de sedere la destinatie, orar de zbor, harta aeroporturilor, detalii de calatorie si alte informatii utile legate de calatorie) pentru a alege cea mai buna oferta ! 
 Agentia Terminal 1 Travel  este infiintata in anul 2005, de atunci bucurandu-se de o crestere rapida, ajungand pe primul loc in vanzarea biletelor pe internet prin intermediul site-ului ww.BileteAvion.ro.
Agentia este membra ANAT si agent acreditat IATA . 

Atat personalul cat si managementul participa cu regularitate la cursuri de specializare in domeniul turistic organizate de cele mai importante institutii din tara si strainatate (ANAT, IATA, Camera de Comert a Municipiului Bucuresti)  pentru a depasi in permanenta nivelul asteptarilor clientilor sai.

Bileteavion.ro va prezinta cele mai noi oferte ale companiilor aeriene, atent selectionate si actualizate astfel incat dintr-o singura privire sa va faceti o idee asupra celor mai convenabile tarife de bilete de avion pentru data calatoriei dvs. Fiecare oferta prezentata cuprinde atat tariful final, cu toate taxele incluse, cat si cele mai importante conditii ale tarifului - asa veti sti daca oferta se potriveste nevoilor dvs de calatorie.
 Pentru destinatia Bucuresti-Paris gasiti urmatoarea oferta:

Oferta Speciala bilete de avion
Bucuresti - Paris - Bucuresti 189 EUR

zbor Paris
Termeni si Conditii:
  • bilet dus intors cu plecare din Bucuresti pentru calatorii in clasa economica;
  • tariful include toate taxele si suprataxele (taxele de aeroport pot varia pana la momentul rezervarii si emiterii biletului);
  • minimum de sedere la destinatie: 3 zile sau o noapte de sambata spre duminica.
  • maximum de sedere la destinatie: 1 luna;
  • schimbarea biletelor dupa emitere: permisa cu penalizare;
  • rambursarea biletelor dupa emitere nu este permisa;
  • locurile la tarifele afisate sunt limitate si este posibil sa nu fie disponibile in perioadele de varf pentru calatorii.
 http://www.bileteavion.ro/bilete_avion_Bucuresti_Paris.html


Oferta Speciala bilete de avion
Bucuresti - Geneva - Bucuresti 109 EUR

zbor Geneva

Oferta Speciala bilete de avion
Bucuresti - Londra - Bucuresti 242 EUR

zbor Londra

Fiecare oferta de zboruri  prezentata cuprinde atat tariful final, cu toate taxele incluse, cat si cele mai importante conditii ale tarifului - asa veti sti daca oferta se potriveste nevoilor dvs de calatorie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu