duminică, 10 august 2014

Produse Romanesti cu traditie



   Made Romania este un magazin online cu o gama larga de bunuri de foarte buna calitate la un pret bun, care doreste sa ii ajute pe producatori sa isi gaseasca o piata stabila. 


Made Romania doreste sa simplifice drumul de la producator pana la client incercand sa evide costurile generate de intermediari.
     
  Anumite produse pot fi personalizate in functie de dorintele tale. de exemplu, daca iti place un model de farfurii, poti cere sa aiba o anumita inscriptie.
Set 12 Piese Farfurii De Ceramica Bleu cu Inimioara

Acest set include 4 farfurii întinse 27 cm, 4 boluri 17 cm, 4 farfurii desert 21 cm,materialul folosit este ceramica, poate fi spalat in masina de spalat vase, se poate folosi in cuptorul cu microunde, este produs de Faimar Baia Mare.

 Ai posibilitatea sa cauti in acest site si sa cumperi direct de la producatori la preturi avantajoase si de calitatele fara  costurile suplimentare. 

Eu am ales patul din lemn de fag, foarte solid datorită îmbinărilor dințate din laturile sale. Este rezistent în timp, lemnul fiind bine uscat și bine finisat înainte de prelucrarea finală.
Cadru Pat Max


     Daca vrei un stil aparte poti comanda doar rama patului împreună cu suportul pentru saltea sau cu tăblia ce poate fi aleasă din 4 modele. 
     Inălțimea este moderată in functie de picioarele relativ scurte. Este perfect pentru poziționarea pe centrul camerei, având finisaje simetrice pe ambele părți. Ca si dimensiune  putem opta de la o lățime de 140 cm pentru camere mici până la paturi extra largi de 200 cm lățime și  220 cm lungime, pentru dormitoare spațioase. Suportul de saltea este suficient de rezistent pentru a susține chiar și saltele groase.
 
     Patul Max păstrează culoarea naturală a lemnului, ce se potrivește foarte bine cu aproape orice tip de parchet pentru a se obține un design unitar.
     Poate fi comandat și un set de noptiere realizate în același stil.

     Pentru ca vei cumpara direct de la producatori, vei primi produse excelente la preturi de fabrica sau de atelier, fara a face nici un rabat de la calitate. Primesti garantii din partea producatorului si economisesti pentru ca eviti costurile aditionale adaugate de distribuitori si comercianti.
      Produsele de pe site sunt de inalta calitate si corespund fotografiilor,astfel vei putea lua legatura cu producatorii daca vrei sa pui intrebari in plus.
   Produsele pot fi livrate direct de la producator, astfel este mai ieftin pentru tine si mai rapid. 





 
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu