miercuri, 13 august 2014

Ceasul completeaza tinuta

  
                                                   
   Secundar.Ro este un magazin online apartinand societatii SC. Isin Shop S.R.L si doreste sa devina unul dintre principalii furnizori  a unei game diversificata de produse : ceasuri, parfumuri, cosmetice, bijuterii. 
Datorita echipei de profesionisti, tanari, dinamici si dornici de noi provocari,  se deosebesc de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive de pe http://www.secundar.ro/
In categoria ceasuri-dama gasim o varietate de modele la promotii si preturi avantajoase pentru toate gusturile.Ceasurile pentru femei reprezinta accesoriul perfect. Fie ca mergem la serviciu, lo poetrecre sau iesim la plimbare ceasul ramane accesoriul care ne asorteaza tinuta.
Eu as alege ceasul  Jessy Roll Silver & Gold datorita formei pe care o are, culoarei si elegantei.Este original si aici il gasim la cel mai mic pret.
Ceas de dama Jessy Roll Silver & Gold    

Toate ceasurile comercializate de site-ul www.Secundar.ro sunt noi, originale, au manual de utilizare si cutie proprie si se vand numai insotite de factura si de certificat de garantie. 

In categoria Promotii gasim ceasuri la oferte speciale cu reducere pana la 50%.

Ceas Alfex 5580_001 Stainless Steel Quartz de DamaCeas Alfex 5659_753 Dressy Leather Quartz de DamaCeas A-Line AL-80007-YG-02-BR Pyar Brown Leather de Dama


  
Secundar.ro ne ajuta sa facem surprize celor dragi mult mai usor .Aici puteti gasii detalii despre obtiunea de a alege daca produsul comandat ( ceas , parfum , bijuterie ) sa fie ambalat ca si un cadou special . 
Toate produsele comercializate de site-ul Secundar.ro sunt noi, originale, contin toate elementele producatorului (cutie, manual, instructiuni, garantie, factura fiscala) si provin numai de la producatori sau distribuitori autorizati. 

  Pe site-ul secundar.ro vei gasi o colectie impresionanta de ceasuri, care sunt selectate riguros in functie de cerintele pietei si de calitatea lor.

 Alaturi de Secundar.ro vei descoperi ceasuri barbatesti apartinand unor brand-uri de o calitate ireprosabila precum Calvin Klein, Breil, Bulova, Casio, Daniel Klein, Debor, Detomaso, Diadora, Diesel, Dolce & Gabbana, Esprit, Fossil, Guess, Police, Seiko, Swiss Legend, si altele, precum si ceasuri de dama apartinand acelorasi brand-uri. a caror calitate poate fi egalata doar de eleganta si inovatia design-urilor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu