marți, 12 august 2014

Experiente de neuitat cu Cocktail Holidays

Cocktail Holidays – experienta de peste 20 ani pe piata de turism din Romania
In prezent, Cocktail Holidays ofera pachete pe destinatiile Antalya, Bodrum, Mallorca, Tenerife, Costa Brava, Costa Dorada, Santorini, Kos, Creta, Corfu, Zakynthos, Creta Chania si Heraklion, Rodos, Lisabona, Madeira, Sharm El Sheikh. Tur-operatorul Cocktail Holidays este cunoscut pe piata de turism si pentru programele de grup organizate in Europa, Africa, Asia si Orientul Mijlociu. De asemenea, agentia tur-operatoare Cocktail Holidays comercializeaza servicii turistice individuale si de grup in tara si in strainatate, cazari oriunde in lume, transferuri, sejururi, luni de miere, vacante exotice, circuite, city break-uri, servicii rent a car, croaziere, bilete de avion.
Vacanta perfecta de vara incepe alaturi de Cocktail Holidays.

Orice cuplu proaspat casatorit merita sa plece intr-o luna de miere de neuitat. De aceea Cocktail Holidays este partenerul ideal care iti ofera tie si jumatatii tale o lista de destinatii de lux si nu numai pentru o vacanta exact asa cum ai visat!
Turcia reprezinta o simfonie de sunete, culori, oameni intr-o combinatie unica, orase antice, statiuni moderne, plaje intinse, moschei si biserici. Este singura tara impartita pe 2 continente si inconjurata de 3 mari: Marea Neagra, Marea Mediterana si Marea Egee.
 Bucataria turceasca este bazata pe carne de miel si oaie, dar nu exclude si carnea de pui si vita, fructele de mare. Carnea de Porc este interzisa. Cel mai popular fel de mancare esre Kebap-ul, dar si acesta la randul lui poate fi de miel, pui, vita, cel mai apreciat fiind Kebap Iskender. Ayran-ul este iaurtul traditional din lapte de oaie. Cel mai bine cunoscut desert turcesc este baklavaua (foietaj cu miere si nuci tocate). Alte deserturi sunt budincile de orez si amidon (muhallebi, sütlaç), halvaua (halvah), cataiful (kataifi), si revani (facut din amidon si gris). Se bea kaymak (smantana inchegata) pentru a contracara dulceata deserturilor turcesti. Ceaiul si cafeaua turceasca, cu sau fara zahar, se servesc de obicei dupa cina sau mai rar odata cu deserturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu