luni, 11 august 2014

Un somn linistit cu Somproduct



       Înființată în urmă cu 5 ani, SomProduct România este una dintre cele mai specializate firme în producția și livrarea de saltele la nivel național, având o gamă foarte variată de produse.
SomProduct este un brand destinat consumatorilor care doresc produse de calitate superioară(europeană) la prețuri accesibile. Oferta SomProduct include peste 40 de tipuri de saltele, somiere, perne, lenjerii și alte articole de pat.

       Cu totii asteptam momentul acela atat de placut cand, dupa o zi obositoare de lucru, ne prabusim pe pat… Dar unora dintre noi li se intampla sa nu regaseasca senzatia de relaxare pe care o cauta si sa nu cunoasca exact cauza. Cel mai probabil, vinovata principala e salteaua

Salteaua este unul dintre elementele care iti poate afecta, pe langa starea de confort, sanatatea si calitatea vietii.O saltea trebuie sa indeplineasca mai multe conditii legate de structura, forma si dimensiune.



Pe site-ul http://www.ramedepat.ro/saltele/ putem sa alegem salteaua potrivita deoarece:Ne ofera prețuri de producător • Economisiți bani • Cel mai bun preț garantat!Livrarea produselor este gratuită în toata România având un termen mediu de onorare a comenzilor de doar 24 de ore. Avem 10 zile timp de încercare a produselor. Ne ofera posibilitatea de preluare a saltelei vechi. Perne Bonus - În funcție de dimensiunea saltelei, primiți una sau 2 perne cadou.Puteți achita produsele în 12 rate fără dobândă prin CardAvantaj, StarBT și BRDFinance.         

De curand am achizitionat o saltea cu spuma care pot sa spun mi-a schimbat viata. Inainte ma trezeam de cateva ori pe noapte din cauza saltelei vechi care era deformata si simteam fiecare arc.Acum de cand cu noua saltea somnul meu este linistit, odihnitor si dimineata cand ma trezesc sunt cu zambetul pe buze.
http://www.ramedepat.ro/saltele/saltele-bio/saltea-cu-spuma-hr-biofoam-small-16-cm-grosime.html


Si ca totul sa fie perfect Somproduct ne ofera o gama variata de paturi: tapitate , metalice,lemn, rabatabile si paturi copii:http://www.ramedepat.ro/paturi 

 Produsele comercializate prin intermediul www.ramedepat.ro sunt  noi si sunt comercializate in ambalaj propriu iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu