duminică, 17 august 2014

Iluminare si desing cu Smart Lighting





  Smart Lighting  vă ofera soluţii şi idei decorative indiferent de stilul pe care-l preferaţi. Au o gamă variată de aplice tradiţionale, candelabre, plafoniere, lampadare, spoturi,lustre,veioze  şi multe altele.

Lumina din casa iti influenteza in mod pozitiv starea de spirit.O lumina potrivita contribuie la reducerea stresului, la reducerea depresiei si iti reda o stare de bine, de relaxare.Cu Smart Lighting avem posibilitatea sa alegem toate produsele de care avem nevoie si care se potrivesc cu decoratiunile si piesele de mobilier din locuinta.



   
                                    

Daca nu apartineti unui stil anume, puteti face combinatii simple. Aici gasiti numeroase modele Lustre cu design modern, spoturi si Veioze pentru birou cu aspect deosebit. 

Dormitorul-camera in care ne odihnim  poate deveni un spatiu comod, primitor si relaxant prin utilizarea corecta a luminii.

Trebuie sa optam pentru o sursa principala de lumina cu efect relaxant, putem sa folosim veioze pentru a da un aer mai romantic incaperii. 



  

Veiozele sunt nu doar simple surse de lumina, ci reprezinta fiecare cate un obiect decorativ in sine. Prin urmare, personalitatea unei amenajari poate fi completata si sustinuta de o veioza bine aleasa. Pe Smart Lighting  avem ocazia sa alegem ceea ce ni se potriveste.


 Lustrele caracterizate prin simplitate sunt creatoare de efecte si stimuleaza simtul estetic. Lumina este cea care defineste ambientul si reprezinta factorul cheie in procesul amenajarii interioare.


 Corpurile de iluminat sunt acele amanunte care imbunatatesc sau strica aspectul unui spatiu. 
Daca nu apartineti unui stil anume puteti intotdeauna face combinatii simple, de efect, imbinand lumina unor lustre traditionale sau a unor lustre design cu lumina generata de veiozele, lampile de masa.



   


Pe site-ul 
Smart Lighting avem urmatoarele modalitati de plata:

Plata în numerar
Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare produselor de către un reprezentat al societății Best Decor Idea SRL sau firma de curierat. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării pe email a comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către societatea care efectuează livrarea.
Plata online folosind cardul de credit sau debit
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cardul firmei dumneavoastră, in condiții de siguranță deplină. 
Ordin de plată
Plata prin Ordin de plată se face doar in baza facturii proforme emise de Best Decor Idea SRL prin intermediul site-ului www.corpurideiluminatinterior.ro.

Produsele pe care le comndati  se livreaza in toata țara, utilizand termenul de livrare ales de dumneavoastră si modalitatea de transport, după ce ați discutat in prealabil cu un reprezentant al www.corpurideiluminatinterior.ro.

Produsele se află in ambalajul original, sigilat al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu