sâmbătă, 16 august 2014

Cu PoinShop cumperi usor

  

PointShop comercializează produse de birotică și papetărie încă din 2003. Au sediul în București, dar ofera produsele și serviciile  în toate orașele țării. Au obținut certificarea ISO9001, fapt ce atestă calitatea serviciilor noastre.


Si-au propus ca în noul lor  model de "business", în ce dezvoltă și ofera zi de zi, clienții  să regăsească ceea ce ii reprezintă și ii definește pe ei ca oameni, ca echipă: simplitate, onestitate, creativitate, generozitate, entuziasm, pasiune, bucurie.
Sunt incredibili de norocoși să au una dintre cele mai bune echipe de consultanți în vânzări și specialiști în dezvoltare online, care cred cu adevărat în ceea ce si-au propus să realizeze. Au creat un mediu de lucru remarcabil, în care respectul reciproc a primat.
                                            

 Descopera produsele din gama Birotica si Papetarie:http:http://www.pointshop.ro/140-rechizite-scolare 

 
RECHIZITE SCOLARE


 

In categoria Consumabile  gasim:



 


Orice afacere are nevoie de o seamă de produse de papetărie şi birotică.De la tăvi pentru păstrarea documentelor şi până la hârtia pentru tipărit, de la pixuri şi markere şi până la agrafe, de la dosare în care se ţin documentele şi până la post-it-uri pentru notiţe şi multe alte produse, toate sunt necesare la birou.



Beneficiezi de servicii de livrare cu cel mai înalt nivel de siguranţă şi confidenţialitate, în peste 2100 de localităţi, din toate judeţele ţării.
  • livrare gratuită pentru comenzi > 80 Lei
  • următoarea zi lucrătoare primeşti produsele
  • acoperire naţională de 100% 

Clientul poate opta pentru una dintre urmatoarele modalitati de plata:
  •     Numerar;
  •     Cec/Bilet la ordin;
  •     Ordin de plata;
  •     Online, prin card bancar. 

Produsele comercializate de site-ul PointShop sunt noi, provin de la furnizori autorizati de fiecare producator in parte si beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Certificatele de garantie sunt emise de catre S.C. Point Office Distribution S.R.L.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu