vineri, 8 august 2014

Centrul Medical Matei Basarab are grija de sanatatea familiei tale










        Centrul Medical Matei Basarab ofera calitatea serviciului medical, profesionalismul echipei de laborator, timp foarte bun  de executie a probelor  flexibilitate si  deschidere pentru metode si tehnologii noi.
    
                 
      In dorinta de a fi in ajutorul medicului pentru un diagnostic cat mai rapid si acurat In anul 2009 au deschis laboratorul de Biologie  Moleculara 
 si au ajuns astfel :

-singurul laborator din tara care detecteaza ARN mesager pentru oncogenele E6/E7 ale HPV HR, cel mai specific screening pentru cancerul de col uterin.
  
 -este primul laborator din tara  ce lucreaza HE 4 si calculeaza scorul  ROMA utilizat in screeningul  cancerului epitelial ovarian
  -primul laborator din tara ce introduce conceptul OSCAR (One Stop Clinic for Assesment of Risk) in screeningul de prim trimestru de sarcina pentru depistarea precoce a anomaliilor cromozomiale.

  Centrului Medical Matei Basarab are o echipa care intelege importanta sanatatii familiei, valoarea timpului si a  resurselor in viata noastra de zi cu zi. 

 Prin serviciile de Policlinica pentru adulti, Laborator  si Clinica pentru copii  ne asigura cea mai buna si  accesibila optiune pentru ingrijirea sanatatii familiei noastre - Medicina preventiva

,,Femeia este nucleul familiei si de aceea trebuie sa avem grija de sanatatea noastra mai ales atunci cand suntem insarcinate". Pentru a putea evalua starea ta de sanatate si nivelul de dezvoltare a bebelusului din burtica Este foarte important sa facem o serie de investigatii pentru a putea evalua starea ta de sanatate si nivelul de dezvoltare a bebelusului din burtica.Ecografia este o Cea mai simpla metoda de diagnostic este ecografia.


 Clinica pentru copii este  destinata celor mai mici pacienti. Aici veti regasi acele calitati ale excelentei in serviciile medicale pentru  copii : experienta, daruire, promptitudine.

  Medicul pediatru este in primul rand medic, consilier, mama, prieten, partener de joaca, si ne asigura ca putem avea incredere in el. Ne asculta cu rabdare si intelegere, ne ajuta sa crestem copilul sanatos, ne sustine atunci cand trecem prin incercari si greutati .
 Scopul  este acela de a ne oferi ingrijire si profesionalism atunci cand copilul este bolnav, dar si de a supraveghea dezvoltarea armonioasa a acestuia cu prilejul vizitelor regulate de evaluare .


  Laboratorul Centrului Medical Matei Basarab este nucleul in jurul caruia s-au cristalizat toate celelalte servicii medicale oferite .Laboratorul “Matei Basarab“ne pune la dispozitie o gama variata de investigatii de laborator (peste 300), avand departamente de hematologie, biochimie, seroimunologie, virusologie, parazitologie.  
  

  Policlinica Matei Basarab ne pune la dispozitie servicii medicale de specialitate in regim cu plata sau decontate CASMB. Putem efectua  consultatii de medicina generala si specialitate, investigatii paraclinice, tratamente si interventii de mica chirurgie.

In sectiunea Specialitati si Preturi  veti regasi toate informatiile necesare pentru a face o programare in clinica Centrul Medical Matei Basarab.
                                            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu