miercuri, 6 august 2014

Cu MiniPRIX te imbraci accesibil si frumos






 Brandul miniPRIX a fost infiintat in anul 2000, cand a luat cu asalt viata iubitorilor de cumparaturi si a transformat-o intr-un vartej nebunesc.

MiniPRIX este mai mult decat o marca, este un mic secret, o entitate vie care respira prin entuziasmul tuturor membrilor echipei, care se hraneste cu energia pozitiva a miilor de clienti fideli, care invata zi de zi lectii de viata, dar care mai ales ZAMBESTE! :-)

În primul rând, site-ul stă foarte bine la capitolul aspect sau design.
Sus există o secțiune mare, cu slidere care ne prezintă diversele oferte sau noutăți. 

Pentru ca e vara si e nevoie de schimbare, eu am ales din sectiunea DAMA rochita care mi se potriveste.
Rochie cu imprimeu floral ce pune in valoare linia corpului.Materialul acestei Rochie cu imprimeu floral iti va lasa o senzatie de finete,fiind deosebit de placut la atingere.




Iar din categoria DAMA -INCALTAMINTE am ales o pereche de balerini animal print din piele.




Toate produsele comercializate de catre site-ul mini PRIX, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Crearea unui cont iti ofera o serie de avantaje. Odata inregistrat, ai posibilitatea de a te abona la newsletter pentru a fi la curent cu ofertele si promotiile desfasurate in magazinele miniPRIX si online pe www.miniprix.ro. Poti comanda mai usor, poti sa vizualizezi in sectiunea "Contul meu" istoricul comenzilor, stadiile de procesare ale comenzilor tale si poti consulta si pastra o lista de "Produse Favorite". Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzile care depasesc valoarea de 100 lei. Returul costa doar 9 lei! Iti poti salva mai multe adrese de livrare, poti sa ne scrii mesaje si noi te putem repera operativ pentru a iti solutiona problemele

Certificatele de garantie sunt emise de catre miniPRIX sau Parteneri.


Acum poti avea \'miniPRIX la purtator\' pe smartphone descarcand gratuit aplicatia miniPRIX din App Store sau G-Play pentru a fi la curent noutățile și promoțiile din magazin.

Plata se poate face on-line cu cardul sau la livrare, numerar.
Comisioanele si alte costuri aferente utilizării unui anumit mijloc de plată va apartin.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu