marți, 12 august 2014

Vara asta plec in vacanta cu Lufthansa

Este foarte usor sa cumperi bilete de avion catre toate destinatiile prin Aerotravel. Acceseaza motorul de cautare pentru a obtine cele mai bune tarife.

Cautati bilete de avion ieftine cu plecare din Romania? Aerotravel are tot ce aveti nevoie. Fie ca sunteti in cautarea unor oferte de zbor pentru o vacanta cu familia sau in calatorie de afaceri noi va oferim cele mai bune tarife de zbor catre orice destinatie doriti. Preferati sa zburati cu o companie anume? Noi va putem ajuta. Comparati oferta companiilor aeriene, filtrati rezultatele dupa numarul de escale sau pret si rezervati-va bilete de avion ieftine de la operatorul de transport care se potriveste cel mai bine stilului dumneavoastra. Daca nu va descurcati sau doriti o mai multe informatii consultantii de turism Aerotravel sunt disponibili pentru a va ajuta sa gasiti cea mai buna varianta de zbor.
http://www.aerotravel.ro/bilete-avion/


 

Sunteti intr-o calatorie de afaceri si aveti nevoie de un hotel care sa raspunda tuturor cerintelor logistice ale unei intalniri de business? Vreti sa petreceti un concediu in inima naturii, departe de zgomotul cotidian? Doriti sa explorati orasele Romaniei in city break-uri sau sa participati la festivaluri si concerte consacrate din tara? Sau v-ar interesa diverse variante de cazare pentru a petrece mai frumos sarbatorile de peste an? Oricare ar fi dorinta dumneavoastra, Aerotravel Lufthansa City Center v-o implineste.
http://www.aerotravel.ro/sejur-romania/
                      
Construita in anul 2005, pensiunea aduce clientilor sai o gama variata de facilitati care vin in intampinarea nevoilor de acomodare, atat pentru turistii in regim business cat si pentru cei ce petrec vacantele la munte. Servicii oferite gratuit: instalatie de sonorizare, internet, seif pentru pastrarea valorilor, camera pentru depozitarea bagajelor, telefon/fax. Restaurantul serveste mancaruri delicioase locale si internationale, intr-o atmosfera confortabila. De asemenea, aveti la dispozitie o terasa cu 20 de locuri, precum si un bar. Pensiunea ofera room service nonstop si parcare gratuita.
Misiunea Aerotravel Lufthansa City Center este de a crea experiente de viata unice, prin intermediul serviciilor si produselor turistice inovatoare.
 http://www.aerotravel.ro/beneficii-client-mice/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu