joi, 14 august 2014

Articoledepetrecere.ro- Party-uri de neuitat


  



      Nu demult in viata noastra a avut loc un eveniment special.A fost ziua fiului meu, care a implinit frumoasa varsta de 6 ani.Cu cateva zile inainte de acest eveniment am fost foarte ocupati cu organizarea unei petreceri surpriza. Ne doream foarte mult ca totul sa iasa perfect si sa fie o mare surpriza.
Asa ca am cautat cele mai bune solutii si cu ajutorul magazinului online http://www.articoledepetrecere.ro/ am reusit sa creem o atmosfera magica cu cele mai vesele si creative articole pentru petreceri.
   

                           Articole de petrecere


Baloane pentru petrecere, baloane de modelaj, modelling balloons, twisting balloonsArticole de canavalPinata si accesorii pentru pinataCostume CarnavalValentine's Day. Decoratiuni pentru ziua indragostitilorAbtibilduri si jucarii pentru copii

Asadar am achizitiont  Baloane , Decoratiuni  ,articole de unica folosinta si multe alte produse astfel incat totul sa para ca intr-o poveste.Am luat baloane in culori asortate imprimate cu La Multi Ani.Bannerul prismatic Happy Birthday cu litere bleu pentru aniversare a dat startul.


Party banner prismatic pentru aniversare Happy Birthday  Decoratiune centru masa CupcakeDecoratiuni palmieri pentru pahare de cocktail - set de 12 decoratiuni

 Pinata a fost cel mai frumos moment, a fost si un joc distractiv. Pinata a fost umpluta cu dulciuri, confetti si jucarii de care s-au bucurat toti copiii in momentul in care sarbatoritul a tras de sfori si continutul a inceput sa cada. 
Sunt doua tipuri de jocuri pinata: pinata clasica si pinata cu sfori.
http://www.articoledepetrecere.ro/Pinata-si-accesorii-pentru-pinata/34.html

Pinata Planes - 33 x 46 cmPinata Minnie Mouse Dots cu panglici (33cm x 46cm)Pinata Razbunatorii - 33cm x 46cm

Tot aici mai gasim costume de carnaval, costume serbare copii, pinata si accesorii pentru pinata,palarii peruci si coifuri pentru carnaval,decoratiuni pentru petreceri,jucarii jocurisi abtibilduri, baloane, vopsele si lumanari.

Daca doriti sa organizati o petrecere de neuitat intrati pe Articoledepetrecere.ro si alegeti produsele preferate.Cumparaturile le puteti face prin urmatoarele modalitati:comanda online si comanda prin e-mail.Plata se poate face numerar-la ridicarea produselor din depozit, rambus-la livrarea si prin virament bancar cu ordin de plata.
Livrarea se face intre 24h si 48h de la confirmarea telefonica a comenzii.

Va invit si pe voi sa apelati cu incredere la Articoledepetrecere.ro deorece este o modalitate mult mai simpla de a organiza o petrecere , fie ca este vorba de o petrecere surpriza sau o aniversare si veti reusi sa va surprindeti in mod placut atat sarbatoritul cat si invitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu