vineri, 1 august 2014

Picioare fericite

  

Femeile care poarta pantofi cu toc inalt au o principala caracteristica de baza: vor sa atraga privirile.  O femeie care prefera mai mereu tocurile adora sa fie privita. Mai mult, tocurile pot ajunge chiar esentiale pentru propria imagine de sine, caci fara ele se simte mai putin frumoasa.
Simbol al seducţiei şi al puterii feminine, pantofii spun multe despre purtătoarea lor. Femeile şi pantofii au o întreagă istorie împreună. E suficient să te uiţi în propriul dulap şi fiecare dintre perechile pe care le ai îţi poate spune o poveste.


Cu WalkIn putem sa ne simtim frumoase, importante si atragatoare:




Magazinul de incaltaminte WalkIn a fost creat din dorinta de a fi la un click distanta fata de toti clientii din Romania, pe care doresc sa-i atraga prin produse de calitate la preturi competitive.

Produsele vandute sunt din piele naturala si inlocuitor, fabricate in Romania si din import.

Sunt o echipa tanara si isi desfasoara activitatea cu promptitudine si seriozitate atat fata de clienti cat si de parteneri.

Produsele comercializate prin intermediul magazinului sunt vandute din stocurile proprii si livreaza in termen de 24-48 de ore in toata tara prin curier.

In aceasta perioada gasim pe site promotii la mai multi pantofi cu toc pe care ii gasim in sectiunea PROMOTII de unde avem ocazia sa ne alegem pantofii potriviti.

Pantofi mei preferati sunt :

Pantofi dama piele naturala Albastru realizati din piele naturala - mata alb cu albastru. Acest produs este fabricat in Romania. Pantoful are un toc de 9 centimetri inaltime.













Picoarele noaste sunt mai fericite atunci cand alegem perchea de pantofi care ni se potriveste.
Culoarea şi forma lor arată cât de puternice şi de seducătoare suntem.

In sectiunea HARTA site gasim mai multe informatii:


Pagini

In sectiunea  BLOG  veti putea citi, printre altele, care sunt ultimele tendinte in moda, cele mai noi si cele mai bine vandute produse, dar si ultimele noutati in materie de promotii si reduceri.

www.walkin-incaltaminte.ro


Cumparand de la WalkIn aveti garantia pretului mic, transport gratuit la comenzi mai mari de 100 lei, livrare rapida prin curier, retur gratuit daca marimea nu se potriveste, banii inapoi in 10 zile, fara nici o explicatie, 30 de zile garantie.
Cu pantofi WalkinIn veti avea PICIOARE FERICITE.

Magazin incaltaminte online | Walkin Incaltaminte



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu