marți, 5 august 2014

Dansul pentru orice varsta!



Asociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007 urmand ca in 2010 sa intre sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Echipa de dans este formata din:

Roxana Codreanu si Andrei Duca- castigatorii Cupei Romaniei la Dans Sportiv pe ambele sectiuni Standard si Latino, cu experienta de peste 20 de ani in dans, antrenori si arbitrii atestati de Federatia Romana de Dans Sportiv.

Ana-Maria Duca si Lucian Codreanu-instructori de dans atestati de Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, dansatori de performanta afiliati la Federatia Romana de Dans Sportiv.

Cursurile de dans reprezinta o activitate complexa prin care copiii consuma energia, dobandesc o tinuta corecta si eleganta si isi modeleaza personalitatea.

Cursuri de dans copii
http://www.softstep.ro/cursuri-dans-nunta.htmlwww.softstep.ro/cursuri-dans-copii.html


Cursuri de dans sportiv pentru performanta - se adreseaza copiilor incepand de la 5 ani si se desfasoara la sala Traian. 

Dansurile predate sunt: dansuri standard (Vals lent, Tango, Vals vienez, Slow Fox, Quick step), si dansuri latino-americane (Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive)

Stilurile de dans predate sunt diversificate (Dans sportiv, Hip-Hop, Streetdance, Latino) pentru dobandirea ritmului muzical si motricitate.

Cursuri de dans adulti
Ai stat toata ziua la birou? Vrei sa faci miscare dar la sala de forta e prea plictisitor? Vino cu prietenii tai la cursurile de dans Soft Step!
Te astepta intr-o sala centrala si moderna alaturi de antrenori atestati pentru a invata stilurile de dans care iti plac.
Obiectivul lor este ca la orice petrecere sa poti sa dansezi cand doresti si sa stii ca tot ce faci pe ringul de dans arata foarte bine. Vor aborda  mai multe stiluri de dans de la cele latino de club: Salsa, Merengue Bachata pana la cele clasice: Vals, Tango, si multe altele.
Seriile sunt formate din maxim 20 de persoane, grupate pe categorii de varsta si nivel de experienta.
Cursuri de dans nunta

Se apropie nunta, cum v-ati imaginat dansul vostru? Clasic, elegant sau poate unul disco si fun?

Vor stabili impreuna cu voi o coregrafie pe melodia sau stilul preferat. Fie ca vreti cativa pasi de vals vienez sau o coregrafie interesanta, vor alegeti cate sedinte de dans aveti nevoie pentru a crea un moment spectaculos la nunta voastra de care va veti aminti toata viata.
Cursuri de dans pentru seniori
Scoala de dans Soft Step a creat pagina  Dans pentru seniori deoarece dansul nu are varsta si doresc sa incurajeze seniorii sa urmeze cu pasiune acest hobby.
Cursuri reaggaeton
Cursuri de Reggaeton destinate exclusiv fetelor care doresc sa invete sa danseze ca in videoclipuri.
Grupa este formata din maxim 25 de fete si se va incepe prin predarea miscarilor de baza, urmand multe figuri complexe.
Antrenorii atestati te astepta in sali centrale din zona Unirii sau Piata Muncii cu multe propuneri de melodii si coregrafii.
Orarele particulare se programeaza in functie de orarul vostru si disponibilitatea salii de dans.

O sedinta  particulara  se poate anula sau reprograma cu minim cu 24 ore inainte de ora programarii initiale. In cazul in care nu se anunta cu minim 24 ore inainte, ora este considerata realizata.

Scoala de dans Soft Step ofera dansatori profesionisti cu varste intre 9 si 30 de ani pentru evenimente si fimari. (Botezuri, Nunti, Corporate, Teambuildings, Emisiuni TV, Spectacole de teatru si circ, Concerte, Sedinte foto, Videoclipuri, etc)

Demonstratiile de dans pot fi formate din mai multe perechi de dansatori si costume conform stilurilor de dans alese.

Dansatorii sunt sportivi de performanta cu participari active in concursuri de dans sportiv.

Pentru informatii si date de contact puteti intra pe:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu