vineri, 15 august 2014

Philips -sanatate si ajutor in bucatarie

     


   Noile aparate multicooker de la Philips vin echipate cu sisteme de control inteligent al temperaturii care asigură prepararea uşoară a felurilor dvs. preferate de mâncare. Panou de control frontal superior pentru operare mai uşoară.
Un mod rapid si usor de a prepara felurile de mancare preferate Supe, carne, paste si prajituri cu gust grozav.
Philips Multicooker este aparatul de gatit multi-functional si usor de utilizat care pare ca-ti citeste gandurile: alegi felul de mancare preferat, urmezi instructiunile din cartea de bucate, setezi functia potrivita si timpul necesar cu ajutorul ecranului si meniului usor de folosit si… gata!
Fiecare mama are reteta ei speciala, indragita de toata familia, care-i iese de fiecare data perfect. Iar de acum ai la tine in bucatarie iscusinta si priceperea tuturor mamelor din Romania, datorita noului Philips Multicooker HD3037 http://www.philips.ro/c/gatitul/viva-collection-multicooker-philips-hd3037_70/prd/

Aparat de gatit PHILIPS Viva Collection Multicooker HD3037/70, 5l, argintiu                         
Mancarea ta va avea un gust perfect, de fiecare data, ca in cele mai dragi amintiri ale tale.

Tehnologie Rapid Air pentru prăjire mai sănătoasă

           

Tehnologia unică Rapid Air de la Philips vă permite să prăjiţi utilizând aerul pentru a obţine alimente crocante la exterior şi moi în interior. Puteţi utiliza o cantitate mică de ulei sau deloc pentru a asigura textura perfectă şi rezultate delicioase!Tehnologia Rapid Air unică de la Airfryer vă permite să prăjiţi, coaceţi, rumeniţi şi să gătiţi pe grătar gustări şi feluri de mâncare delicioase cu mai puţină grăsime decât friteuzele tradiţionale, utilizând foarte puţin ulei sau deloc! De asemenea, Philips Airfryer cu tehnologia Rapid Air generează mai puţin miros decât friteuzele tradiţionale, este uşor de curăţat, sigură şi economică pentru utilizarea zilnică!

Grătar sănătos http://www.philips.ro/c/gatitul/gratar-sanatos-hd4467_90/prd/


Acest grătar sănătos Philips are plite cu temperatură înaltă  pentru a capta în interiorul alimentelor toate aromele suculente. Acestea se încălzesc rapid şi menţin o căldură constantă pentru rezultate în care puteţi avea încredere şi poate fi utilizat în poziţie înclinată sau orizontală pentru diferite stiluri de gătit.

Temperatura înaltă a plitei pentru grătar captează în interior toate sucurile şi aromele alimentelor. Aceasta se datorează faptului că în momentul în care alimentele intră în contact cu suprafaţa grătarului, încep să sfârâie şi să se rumenească, formând o crustă delicioasă care păstrează în interior toată savoarea şi toate aromele.

Viva Collection Aparat de preparat salate http://www.philips.ro/c/Prepararea-alimentelor/viva-collection-aparat-de-preparat-salate-hr1388_80/prd/


Philips  Aparat de preparat salate 200 W HR1388/80  

Aparatul de preparat salate de la Philips poate felia, rade şi tăia julienne legume, brânză, salam şi mult mai multe direct în bolul dvs. pentru salată, în oala de gătit sau oala wok. Cu ajutorul discului pentru tăiere julienne XL, acum puteţi tăia şi cartofi pentru prăjit. Preparaţi salate şi multe altele în câteva secunde.Are 5 accesorii ce permit felierea, raderea şi felierea Julienne pentru varietate nelimitată. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu