duminică, 10 august 2014

Calitate si diversitate cu Saniclas





   Saniclas.ro a fost infiintata din dorinta unei echipe de oameni tineri, seriosi si cu experienta in domeniu, care vor sa demonstreze ca in zona de obiecte sanitare lucrurile se pot face cu entuziasm si profesionalism.

Cu o experienta in domeniu, membrii echipei www.saniclas.ro ne ajuta in realizarea conceptelor de baie si ne indruma catre un buget echilibrat, astfel incat ambientarea in baie sa fie placuta si fara un efort financiar considerabil.
 


Pe www.saniclas.ro o sa gasiti numeroase branduri de top din industria obiectelor sanitare dupa cum urmeaza:obiecte de portelan (Roca, Ideal Standard, Laufen, Villeroy & Boch),baterii si seturi de dus (Roca, Ideal Standard, Laufen, Hansgrohe, Grohe, Kludi )Mobilier (Arthema, Parisot, Roca, Ideal Standard, Laufen, Ravak)Cazi (Artemis, Ideal Standard, Roca, Ravak), cabine de dus (SanSwiss, Aquaform, Huppe), cadite de dus (Artemis, Aquaform, SanSwiss, Ideal Standard, Roca),rezervoare incastrate ( TECE, Geberit, Grohe, Viega),rigole si sifoane ( TECE, Wirquin, Viega)

  în fiecare zi fiecare dintre noi are nevoie de câteva minute de relaxare. Și, în fiecare locuinţă există un loc unde le putem găsi. Aici putem avea câteva momente numai pentru noi şi să ne odihnim în timpul unei băi relaxante. Confortul din timpul unei astfel de băi este garantat de căzile de baie Saniclas http://www.saniclas.ro/cazi-10
Aici gasim o gama variata de unde putem alege produsul care ni se potriveste: 

 
 
 

 
 



Promotie  Promotie 




Pe site-u www.saniclas.ro comanda  pe se realizeaza in doar cativa pasi: 
  -alegem produsul, apoi stabilim cantitatea dorita si  facem click pe "ADAUGA IN COS". 
   -pentru vizualizarea produselor alese indiferent pe ce pagina sunteti, faceti click pe butonul din dreapta-sus COSUL TAU.
Butonul “COMANDA”  va conduce direct la formularele de finalizare a comenzii.


Putem plati prin urmatoarele modalitati : numerar la magazinul “Saniclas.ro” din str. Prelungirea Ghencea nr. 195, Bucuresti
    -prin ordin de plata, veti primi prin e-mail factura proforma.
    -ramburs se va achita curierului sau delegatului.


Saniclas.ro este un distribuitor autorizat de catre brandurile afisate pe site. Veti beneficia de serviciile profesionale ale unui personal instruit direct de producatori, pentru a acorda consultanta si service.

Promotie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu