joi, 14 august 2014

Magazinul de masinute-o calatorie pentru cei mici




   Magazinul de masinute  dispune de o gama variata de produse:masinute electrice,biciclete,triciclete,trotinete,role,skateboarduri,port-bebeuri,leagane,patuturi copii,tarcuri,carucioare copii,locuri de joaca pentru copii.
Pentru mai multe informatii intrati pe http://www.magazinuldemasinute.ro/


                                      


Masinultele electrice sau vehiculele cu acumulatori reprezinta varianta ideala a masinutelor de exterior adresate copiilor pasionati sa-si petreaca timpul in aer liber.Aceste masinute imita foarte bine deingul masinilor reale incat orice copil ar fi mandru sa conduca o astfel de masinuta.
Masinuta electrica este preferata fiului meu, este foarte incantat ca are propria masina pe care o conduce singur.Masina pentru el este ca un magnet pe care o adora foarte tare. 

http://www.magazinuldemasinute.ro/masinute,electrice


Masinuta electrica copii Audi R8 Spyder White Masinuta AUDI R8 SPYDER cod 1025/B cu telecomanda pentru parinti; este recomandata pentru copii cu varsta peste 2 ani si cu greutatea maxima de 35 kg.  Se conduce usor cu ajutorul schimbator directie - inainte / inapoi;are  acumulator 6V; Autonomie 1 ora;Cu o viteza: 2 - 3 Km / h; Sunete si lumini; Faruri luminoase; Acceleratia si frana pe aceeasi pedala.

 Masinuta dispune de telecomanda pentru parinti, permitand controlul acesteia de la distanta. Alegerea unuia dintre regimurile de functionare se face cu ajutorul unui comutator aflat in partea din dreapta a volanului. Dimensiuni produs:120x64x52cm. Greutate produs: 14,0kg





TRICICLETA COPII POLLY BLUE-http://www.magazinuldemasinute.ro/triciclete,copii/triciclete,copii,fetite,si,baietei


Tricicleta copii Polly Blue



Tricicleta pentru copii cu  bara de protectie este prevazuta cu cosulet pentru jucaria preferata sau cumparaturi are un spatar inalt moale pentru confortul micutului dumneavoastra.Totodata mai include maner cu care parintele poate controla viteza si directia tricicletei,dar o poate si impinge,pana cand cel mic va fi pregatit sa pedaleze singurel
Tricicleta este prevazuta cu roti cauciucate silentioase si este produsa din materiale de calitate. 
Gasim culori disponibile:albastru,rosu,mov,alb,roz,verde

Tricicletă reprezinta pentru copilul meu  una din noile jucării favorite.Se bucura de puțină indepenenta si aventura. Copilul își dezvolta simțuri precum echilibru si coordonare.

Pentru a putea comanda mai rapid veti putea crea un cont , veti putea urmari statusul comenzilor si veti avea acces la istoricul comenzilor.

Produsele achizitionate de pe Masinute.ro  au o garantie de 24 luni


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu