vineri, 8 august 2014

Cu TinaR atragi privirile

                                                             



                                                   

      TinaR  in aceasta vara vinde produse de fashion si beauty de la peste 200 de branduri prietene, interne si internationale (Adidas, Nike, Desigual, Bensimon, Converse, Clarks, Billabong, Dr. Martens, Diesel, Energie, Escada, Fornarina, GAS, Geox, Jack&Jones, Lacoste, Vero Moda, Tom Tailor, Top Secret)

  Cele mai sexy rochii negre le gasesti la TinaR, fii sigura! Au o gama variata de rochii de ocazie asa cum n-ai vazut in online-ul romanesc. Culoarea care se poarta anuli2014: roz-orhidee.Ne invita sa ne  rasfatam si sa ajungem cea mai complimentata femeie din compania la care lucram. Din selectia de rochii office ai ocazia sa-ti alegi ce meriti! Preturile incep de la19 lei gasind pe TinaR, online, si rochii casual, trendy, pentru fiecare zi din sezon, ca sa fii mereu o inspiratie in randul prietenelor.

Daca e vara atunci sa fie distractie.Si pentru ca mergem la distractie atunci sa ne alegem si rochite potrivite.Arunca o privire in selectia de rochii de mai jos si o sa vezi ca le poti alege fara probleme!

http://www.tinar.ro/femei.html

Rochia mea preferata este:
http://www.tinar.ro/rochie-cu-decolteu-in-v-~-albastru-m135.html
Rochie cu decolteu in V - Albastru M135

Imi place aceasta rochita deoarece iti pune in evidenta bustul, talia si nu in cele din urma soldurile..Are o culoarea frumosa si este perfecta pentru o intalnire. Este o alegere cu care nu poti gresi, linia ei clasica fiind simpla dar in acelasi timp foarte feminina.


Pe TinaR.ro e gasim haine online pentru barbati!
In categoria haine barbati sunt peste 3000 de produse: pantaloni, camasi, sacouri, tricouri si hanorace, accesorii, incaltaminte si cosmetice.
In categoria accesori  gasim peste 40 de modele de cravate, ceasuri, peste 90 de curele, toate pentru a putea fi oferite cadou partenerului de langa noi.
http://www.tinar.ro/barbati.htm

  • Ai mai multe modalitati de plata, astfel incat poti plati ramburs, cand coletul ajunge la destinatie. Nu exista nicio taxa suplimentara fata de suma totala care ti-a fost confirmata pe mail si telefonic.  Cand ai primit pachetul  la tine acasa, platesti cash curierului. 

  • Sau poti plati in avans, cu cardul. Tranzactia va fi procesata de MobilPay. Iti garanteaza returnarea intregii sume in cazul in care comanda nu se finalizeaza.

 www.tinar.ro ne pune la dispozitie atat colectiile TinaR, cat si colectiile unor branduri romanesti prietene si, surpriza, colectiile unor branduri internationale de renume. In fiecare zi te bucuri de sute de noutati, astfel incat poti sa vii mai des in vizita ca sa-ti clatesti ochii, ca sa te consulti  si sa faci cele mai HOT achizitii! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu