duminică, 17 august 2014

Carti online de la editura Litera

Carti Online

   Editura LITERA este una dintre cele mai importante edituri din România care şi-a câştigat un binemeritat prestigiu în rândul publicului şi în mediul cultural din ţară, printr-o politică editorială consecventă şi variată. Atenţia acordată cărţii de învăţătură şi preocuparea faţă de educaţia publicului tânăr s-au manifestat constant, printr-o ofertă editorială complexă. Colecţiile pe care le-a creat, de-a lungul timpului, au devenit astăzi adevărate repere pentru piaţa de carte din ţară. 

                                                                                                                                                 
 Prin intermediul acestui serviciu cartile care se pot cumpara sunt anuntate de catre editura Litera prin diverse modalitati de publicitate (bannere online, publicitate radio, tv, machete de presa, panouri publicitare etc).
  Banner editura litera
Lectura unei cărți aduce liniște interioară, aduce odihnă, deconectarea de la gândurile de zi cu zi și plus de asta este și o terapie pentru adolescent.  Cartea oferă tânărului o strălucire aparte.Nimic nu se compară însă cu plăcerea ţinerii în mână a unei cărţi, cu dorinţa de a o citi.

In magazinul online Editura Litera gasim o gama variata de carti pentru adulti, copii, de dragoste, encicopedii,cltura generala si multe altele.
http://www.litera.ro/index.php/adul/col-cultura-generala/col-iq230.html


 Cartea oferă tânărului o strălucire aparte.



In categoria Noi-aparitii gasim o multime de carti care abia asteapta sa le citim. 
Odata inceputa cartea nu o mai putem lasam din mana precum si cartea Dalia Albastra de Nora Roberts care ne indeamna sa  o citim.Intram in lumea ei si ne transpunem acolo....


.....Trei prietene descoperă un secret primejdios, găsind curajul de a lupta pentru ceea ce-și doresc...

Încercând să scape de fantomele trecutului, tânăra văduvă Stella Rothchild se mută în ținutul în care s-a născut din sudul statului Tennessee, unde descoperă o nouă viață în Harper House și la pepiniera În Grădină. Stella nu este intimidată de istoria stranie a casei, și nici de stăpâna ei, legenda locală Roz Harper. În ciuda reputației de a fi o femeie dificilă, Roz îi oferă un loc confortabil în care să trăiască și o slujbă plină de provocări ca manager al pepinierei aflate în plină dezvoltare. Astfel, Stella leagă o prietenie emoționantă cu Roz și cu Hayley, ruda îndepărtată a acesteia, și descoperă că este puternic atrasă de chipeșul designer peisagist Logan Kitridge.
Dar cineva nu este deloc fericit de iubirea ce plutește în aer… Mireasa Harper. Cele trei femei caută în istoria familiei Harper, descoperind că durerea și furia au păstrat viu spiritul Miresei, mult după moartea ei. Iar acum, ea va face orice pentru a distruge pasiunea născută între Logan și Stella...

...si mai departe va invit sa o cititi!

Exista mai multe modalitati de plata, in functie de preferintele dumneavoastra. Astfel, puteti opta pentru:


  • Achitarea produselor la livrare cash, pe baza facturii ce insoteste coletul Litera ( livrat prin curier ) sau cash in sistem ramburs pentru coletul livrat prin mesageria Postei Romane.
  • Accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.  
                                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu