duminică, 17 august 2014

Economisiti timp si efort cu aspiratoarele Philips!




De la introducerea primului bec Philips cu peste 120 ani în urmă, inovaţia şi abordarea orientată spre oameni au ocupat un loc important în atenţia companiei noastre.

Angajamentul de a furniza tehnologii noi de îngrijire a sănătăţii şi de iluminat, precum şi de a livra produse de larg consum inovatoare şi relevante local, care să facă diferenţa reală pentru clienţii, consumatorii şi factorii interesaţi din toată lumea.

Aspiratoarele Philips sunt în permanenţă îmbunătăţite în centrele noastre de inovaţie din Europa şi Asia pentru a găsi noi metode mai eficiente de a oferi performanţă la standarde înalte. Aspiratorul cu sac de la Philips este un produs cheie din gama de aspiratoare Philips, şi se bucură de întreaga atenţie din partea echipei noastre de ingineri. Gama noastră de saci beneficiază de o putere de aspirare imbatabilă, de capete de aspirare inovatoare şi eficiente, care asigură o performanţă de neegalat, ca urmare a investiţiilor făcute în tehnologia noastră. În plus, acordăm atenţie procesului de debarasare a sacilor de praf şi ne asigurăm că acesta se desfăşoară în condiţii de igienă şi că este uşor de pus în coşul de gunoi. Aspiratoarele  cu sac beneficiază de filtre specializate, cu sisteme de filtrare pe mai multe straturi, ceea ce face ca aerul care iese din aspirator să fie mai curat decât cel care intră. Gama  de saci oferă soluţii excepţionale de curăţare atât pentru covoare, cât şi pentru podele dure. http://www.philips.ro/c/aspiratoare-cu-sac/16967/cat

Noul Philips Performer Expert asigură cele mai ridicate rate de aspirare a prafului de pe toate tipurile de podele datorită tehnologiei Airflow Max şi capului de aspirare unic TriActiveMax, conceput special pentru depunerile mari de praf. Rezultate de curăţare grozave, chiar şi după ce se umple sacul!
http://www.philips.ro/c/aspiratoare/performer-expert-aspirator-cu-sac-fc8721_09/prd/
Philips  Aspirator cu sac Clasă de eficienţă energetică A FC8721/09 
Acest Aspirator este conceput să atingă performanţă maximă cu clasa de eficienţă energetică A.

Păstraţi-vă casa strălucitor de curată cu noul Philips Steam Plus FC7020. Bucuraţi-vă de curăţarea cea mai igienică, întrucât aburul elimină germenii şi bacteriile. Acest aparat combinat de şters şi de curăţat cu abur vă economiseşte timpul şi eforturile.




Steam Plus Aparat de şters şi curăţat cu abur



Philips  Aparat de şters şi curăţat cu abur 2-in-1: şterge şi curăţă FC7020/01

Bucuraţi-vă de cea mai eficientă curăţare cu aburi cu Philips Steam Plus. Philips Steam Plus omoară germenii şi bacteriile. Igienizaţi toate tipurile de podele dure fără substanţe chimice şi doar cu apă.
Obţineţi rezultate igienice într-un singur pas. Acţiunea combinată a aparatului Steam Plus vă economiseşte timp şi efort.


Vizitaţi site-ul web global Philips Research pentru a explora tehnologiile şi inovaţiile care vor modela viitorul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu