marți, 12 august 2014

Produse personalizate de la PROMOTION.RO

promotion.eu Ofera o gama variata de articole promotionale, la o calitate exceptionala, cu preturi imbatabile, importate direct din Europa sau China.
 Pe site-ul , www.promotion.eu, toate stocurile furnizorilor de produse promotionale sunt disponibile online si datorita multitudinii de functionalitati implementate cu scopul de a simplifica procesul de cautare, experienta utilizarii acestuia este unica.
Pentru a simplifica accesul la intreaga gama de articole promotionale comercializate de Hell Advertising, acestea pot fi accesate in present atat prin intermediul cataloagelor promotionale in varianta printata, ce vor putea fi comandate online, dar mai ales prin intermediul websiteului www.promotion.eu. 
                   http://www.promotion.eu/

De când nu ați mai ieșit la picnic? Vremea frumoasă ne îmbie să ieșim din case, să ne bucurăm de soare și de liniște în mijlocul naturii și să savurăm mâncarea preferată, așezați pe iarba verde. Cosurile de picnic sunt accesorii utile si elegante, mai ales pe timp de primavara-vara.

La categoria promotii gasim cosul de picnic ideal pentru iesirea in natura:http://www.promotion.eu/ro/timp-liber--golf/8579-cos-picnic.html Cos pentru picnic in stil american, complet echipat pentru 4 persoane, gata pentru distractie in aer liber!Cos picnic
Cosul este confectionat din rattan. Cuprinde:farfurii, tacamuri (linguri, furculite, cutite)cani,servetele.
Toate accesoriile sunt prinse cu curele, astfel incat in momentul deplasarii sa ramana intr-un loc fix.

Cand iti faci bagajul pentru plaja, fie ca mergi la piscina, fie ca mergi la mare, trebuie sa ai macar un prosop cu tine.Prosopul de plajă se poate asorta, în funcţie de desen sau de culorile imprimeului, cu costumul de baie sau cu celelalte accesorii de mers la plajă, geanta de plaja, pareo, palarie.

 Iata un model personalizat si vesele care sa te inspire sau care sa iti fie chiar de folos :http://www.promotion.eu/ro/accesorii-de-plaja/10690-prosop-de-plaja-personalizat.html


Beach towel

Prosopul de plajă se poate asorta, în funcţie de desen sau de culorile imprimeului, cu costumul de baie sau cu celelalte accesorii de mers la plajă, geanta de plaja, pareo, palarie.



Produsele promotionale personalizate reprezinta o optiune excelenta pentru cadouri corporate si nu numai. Pe promotion.eu vei gasi o paleta foarte larga de produse promotionale, menite sa raspunda celor mai diversificate nevoi de marketing.

http://www.promotion.eu/ro/content/14-servicii-personalizare-cadouri

Hell Advertising livreaza servicii profesionale de personalizare articole promotionale la cel mai inalt standard de calitate, ca de exemplu:personalizare tricouri prin serigrafie sau transfer, personalizare brelocuri prin tampografie sau gravura, si multe altele, in general servicii personalizare cadouri promotionale.


Despre noi




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu