duminică, 10 august 2014

Bucuria copiilor, fericirea parintilor

    
   Pe fondul dezvoltarii pietei din Romania si cu un bogat bagaj de cunostinte acumulat de-a lungul timpului s-a luat decizia de a intra si pe piata de comert electronic din Romania oferind aceleasi servicii de inalta calitate si profesionalism, orientati fiind de la inceput pe client, pe calitatea serviciilor oferite acestuia si nu in ultimul rand pe un pret corect.


Lansat in 1 Iunie 2007, BestKids.ro si-a dezvoltat si extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii - de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate sau carti. Adresat copiilor si parintilor de toate varstele. Rapid, sigur si eficient - produsele cumparate sunt impachetate si ajung in cel mai scurt timp la destinatie. Ideal pentru a face un cadou celor dragi din tara, dar si util parintilor sau persoanelor a caror activitate zilnica nu le permite cautarea acestor produse in magazinele de specialitate. Si toate acestea la cel mai bun pret.



Scaunele auto pentru cei mici reprezinta investitia cea mai buna pentru protectia micutului dvs.
 Scaunele auto pentru copii au inceput sa fie privite din ce in ce mai mult ca o necesitate de catre parintii care achizitioneaza un astfel de scaun auto pentru micutul lor inca din prima zi. 

Pe site-ul http://www.bestkids.ro veti gasi scaune scaune auto pentru copii a a caror greutate atinge 36 kilograme, oferind posibilitatea de a alege scaunele auto potrivite pentru copilul dumneavoastra.

http://www.bestkids.ro/c-18-scaune-auto.aspx


Scaune Auto Grupa 0+ (0-13 kg)
Grupa 0+ (0-13 kg)
Scaune Auto Grupa 0-1 (0-18kg)
Grupa 0-1 (0-18kg)
Scaune Auto Grupa 1
Grupa 1 (9-25 kg)
Scaune Auto Grupa 1-2-3
Grupa 1-2-3 (9-36 kg)
Scaune Auto Grupa 2-3
Grupa 2-3 (15-36 kg)
Inaltatoare Auto
Inaltatoare Auto
Scaune Auto Sistem Isofix
Sistem Isofix
Accesorii Scaune Auto
Accesorii Scaune Auto


Scaun auto Moovy pentru copii cu greutatea intre 0 si 18 kg.Spatar reglabil in 4 pozitii in functie de necesitati. Centura de prindere in cinci puncte. Husa lavabila la 30 grade Celsius. Dimensiuni: 39 x 39 x 64 cm. Latime interioara (sezut): 26 cm.http://www.bestkids.ro/p-533-scaun-auto-moovy.aspx

Inglesina - Scaun Auto Moovy


Ce poate fi mai frumos pentru copii, pe timp de vara, decat o balaceala intr-o piscina gonflabila? La BestKids gasiti o gama variata de piscine gonflabile pentru copii si bebelusi. Piscine Intex de diferite dimensiuni, piscine gonflabile ieftine, rezistente si perfecte pentru intreaga familie. Piscinele pentru copii sunt confortabile, cu design modern, colorate si prevazute cu stropitori si tobogane. Piscinele BestWay de pe BestKids.ro sunt visul de vara a oricarui copil.

BestWay - Piscina Fast Set cu Filtru (366 x 76 cm)
Livrarea produselor se face prin curierat rapid. Costurile de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla in stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii BestKids in legatura cu data posibila de livrare.
Bestkids.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 30 de zile de la livrarea acestora.

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu