sâmbătă, 16 august 2014

Exclusive doors stare de bine, durabilitate si economie



Compania Exclusive Doors SRL  importă și comercializează uși de interior și exterior de calitate superioară.Au cea mai variată ofertă de uși de interior. 
Au o gama variata de modele uși din lemn și sticlă securizată Grauthoff, Germania.

http://www.exclusivedoors.ro/

Usile de intrare si de interior au rolul principal de a ne oferi siguranta si intimitatea de care avem atat de mare nevoie. Daca le alegem corect, ele pot sa ne infrumusetarea locuintea si sa schimbe radical aspectul. 

Uşile trebuie să se asorteze cu restul obiectelor din casă şi să se potrivească cu restul locuinţei.Trebuie sa tinem cont de faptul ca usile in culori deschise maresc vizual spatiul si sunt mult mai usor de asortat, in timp ce usile de culoare inchisa adauga o nota severa interiorului casei.



De aceea usile de interior cu furnir din lemn natural sunt unice:http://www.exclusivedoors.ro/usi-interior/furnir-natural
Lemnul ramane unic si modern intotdeauna.Accentele rustice pot fi imbinate cu cele moderne in orice locuinta.


Usile de interior Grauthoff sunt intr-o gama variata de modele.În funcţie de materialul din care sunt confecţionate şi de locuinţa pe care o deţii, poţi opta pentru uşi  ASTRA - usi de interior laminate, HGM - usi de interior cu furnir natural, Licht & Harmonie - usi de interior din sticla securizata.
http://www.exclusivedoors.ro/usi-interior/laminate/astra-dekor 


Calitatea germana a usilor se reflecta in constructia lor: tocuri reglabile care imbraca zidul, pervaze pe ambele parti, balamale metalice cu insertie metalica in toc si camasa de teflon.



Usile de interior laminate, furnir natural sau sticla pot fi in mai multe variante: duble, culisante pe perete sau in perete. 

Designul usilor de interior Grauthoff este foarte diversificat: toate tipurile de furnir natural, foarte multe modele de usi de interior din cristal securizat, usi de interior laminate ASTRA - pline sau decupate pentru geam - in total peste 2000 de modele.

Compania Exclusive Doors SRL ofera servicii complete si de calitate, ofera montaj si livrare in toata tara.




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu