vineri, 15 august 2014

Secretul meu pentru un par perfect cu Philips

  Nu exista femeie care sa nu isi doreasca sa aiba o podoaba capilara cu care sa se poata mandri. In vreme ce atunci cand iesi de la coafor parul este matasos si arata impecabil, atunci cand incerci sa obtii acelasi look acasa, probabil ca, de cele mai multe ori, nu iti iese.Spre ajutorul nostru vin acum produsele de la Philips care ne vor ajuta sa aratam asa cum ne dorim http://www.philips.ro/c/ingrijirea-parului/17920/cat/




Uscătorul Philips Pro de 2300 W pentru uscare rapidă şi mai puţină deteriorare atunci când vă uscaţi părul - graţie concentratorului Style & Protect inovator şi unic, care împiedică supraîncălzirea părului în timp ce păstrează aceeaşi performanţă de coafare excelentă.
Philips  Uscător Pro 2300 W HPS920 


Mai puţină deteriorare cu Style&Protect

Concentratorul inovator şi puternic Style & Protect a fost inventat pentru a permite coafarea cu precizie cu un concentrator de 6 mm, având în acelaşi timp grijă de păr. Atunci când vă coafaţi cu ajutorul unui concentrator fin, acesta se apropie foarte mult de păr, atingându-l în unele cazuri. Căldura de până la 180 de grade C se acumulează şi deteriorează părul prin supraîncălzire. Concentratorul Style & Protect forţează deschiderea clapetei când părul se încălzeşte prea mult dizolvând căldura excesivă şi îmbunătăţind puterea de coafare.

Mai multă îngrijire cu tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

Tratamentul ionic asigură o uscare anti-statică. Ionii negativi elimină părul electrizat, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted şi drept care străluceşte de frumuseţe.

Mai multă îngrijire cu tehnologia ceramică, ce furnizează căldură cu infraroşu

Elementul ceramic generează căldură IR, cu un efect delicat, care ajută uscarea părului din interior şi îl protejează împotriva uscării excesive, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte viteza şi eficienţa.

Cea mai adecvată temperatură de uscare cu setarea ThermoProtect

Temperatura ThermoProtect oferă o temperatură de uscare optimă, precum şi protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer de putere, veţi obţine cele mai bune rezultate, în mod delicat.


Plăci profesionale din titan, îndreptare mai rapidă http://www.philips.ro/c/ingrijirea-parului/aparat-de-indreptat-parul-pro-hps930_00/prd/

Aparatul de îndreptat părul Philips Pro oferă cele mai bune funcţii: plăci flexibile din titan care oferă conducţie termică excepţională pentru îndreptare rapidă la presiune optimă. O durată de încălzire de 10 secunde pentru îndreptare imediată şi control digital al temperaturii.

Philips  Aparat de îndreptat părul Pro Plăci flexibile din titan HPS930

Înveliş profesional din titan pentru cea mai bună conducţie termică

Plăcile acoperite cu titan, utilizate de profesionişti, sunt apreciate datorită rezistenţei şi transferului rapid de căldură, ceea ce permite îndreptarea mai rapidă. În acelaşi timp, titanul este mai neted la nivel microscopic decât ceramica, determinând reducerea frecării şi limitând astfel deteriorarea părului.

Preveniţi căderea părului cu plăcile flexibile

Plăcile flexibile se mişcă atunci când este aplicată prea multă presiune în timpul îndreptării. Acest lucru protejează împotriva deteriorării firului de păr, aşadar evită ruperea părului.

Mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, pentru păr strălucitor şi drept

Oferiţi părului dvs. un plus de îngrijire cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

Plăci lungi (110 mm) pentru îndreptare rapidă şi uşoară

Plăcile pentru îndreptarea părului au o lungime profesională de 110 mm, determinând o îndreptare mai rapidă şi mai uşoară.
Tehnologia avansată Philips EHD înseamnă că aparatul de îndreptat părul va distribui căldura întotdeauna foarte uniform, chiar şi la temperaturi ridicate, prevenind apariţia punctelor fierbinţi nocive. Acest lucru asigură protecţie suplimentară şi vă ajută astfel să vă păstraţi părul sănătos şi strălucitor.

Bucle cu aspect natural cu protecţie pentru păr


Philips  Ondulator Bară de 25 mm HP8605/00 
Vă doriţi bucle care sunt uşor de aranjat şi arată natural, fără a vă deteriora sau usca părul? Ondulatorul CurlControl cu o bară de 25 mm pentru bucle cu aspect natural dispune de un înveliş ceramic protector şi temperatură variabilă, pentru a se potrivi tipului dvs. de păr

Philips a creat programul EcoVision acum mai bine de un deceniu pentru a reduce impactul total asupra mediului al produselor şi proceselor de fabricaţie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu