sâmbătă, 16 august 2014

Mobile Vet asigura sanatatea animalului tau de companie

                                  Mobile Vet este o clinica veterinara in sector 2 Bucuresti care ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate atat in cabinet, cat si la domiciliu. Scopul lor este sa deserveasca in primul rand zona de proximitate in care activeaza.
Mobile Vet este un cabinet veterinar in sector 2 Bucuresti pe strada Doamna Ghica la numarul 133, unde va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare, iar animalul dumneavoastra se va simti confortabil si in siguranta. 
Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanesc si care ii motiveaza sa faca din Mobile Vet cabinetul tau veterinar. Medicii  specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detin impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordeaza fiecare situatie ii recomanda printre cabinetele veterinare de top din Bucuresti.
Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, cabinetul veterinar Mobile Vet este deschis de luni pana duminica si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.
Serviciul de ambulanta veterinara Mobile Vet a fost creat pentru toate animalutele care se afla intr-o stare critica si nu se pot deplasa la clinica noastra.
Salvarea veterinara Mobile Vet dispune de echipamente de ultima generatie, asigura un grad inalt de igiena si garanteaza siguranta transportului animalutului dumneavoastra.Mai multe  detalii in sectiunea http://www.mobile-vet.ro/ambulanta-veterinara/
1 
In cabinetul veterinar non stop, Mobile Vet va pune la dispozitie servicii de chirurgie si stomatologie veterinara, servicii veterinare la domiciliu, ambulanta veterinara non-stop, consultatii, tratamente, analize medicale veterinare, internari, ecografii, electrocardiograma, radiografii, vaccinari, deparazitari interne si externe, implantare microcipuri, eliberare pasaport UE, farmacie veterinara, pet taxi, cosmetica veterinara, taxi animale, pet shop.
Datorita cabinetului veterinar Mobile Vet, atat stapanii din Bucuresti, cat si animalutele lor, se pot bucura in siguranta unul de compania celuilalt, intrucat exista o clinica veterinara non stop care le asigura servicii prompte si medici veterinari specializati la orice ora.
Clinica veterinara Mobile Vet are in dotare un aparat performant de electrochirurgie cu functionare monopolara si bipolara. Acesta are o siguranta prin sistem feed-back si 5 moduri de lucru (Taiere, Mixt, Coagulare, Coagulare usoara, Bipolar).
Vaccinarile sunt esentiale pentru animalutul dumneavoastra, mai ales daca este in prima perioada de viata.
Juniorii au un sistem imunitar mai slab, de aceea este important ca vaccinarea sa se efectueze la intervale de timp regulate si sa inceapa la o varsta adecvata. Perioada de incepere a procesului de vaccinare este la varsta pe 6-8 saptamani si se finalizeaza in jurul varstei de 16 saptamani.
In urma unei examinari, medicii specialisti de la Mobile Vet va vor informa care sunt vaccinarile care trebuiesc efectuate, frecventa si varsta la care trebuie sa se demareze procesul.
vaccinari 
Microciparea este un procedeu permanent si neinvaziv de implantare subcutanata a unui microcip, in regiunea cervicala a animalului dumneavoastra de companie. Microciparea reprezinta una dintre conditiile obligatorii pentru a putea calatori in strainatate cu animalul dumneavoastra.

 Avantajele microciparii:
  • metoda simpla, nedureroasa pentru animal
  • identificarea sigura a patrupedului pe durata intregii vieti
  • posibilitatea returnarii animalului pierdut catre stapanul sau
  • descurajarea furtului
Pasaportul
Pentru a putea calatori in afara tarii cu animalul dumneavoastra, este necesar sa detineti un pasaport international. Acesta va contine aceleasi informatii din carnetul de sanatate obisnuit. De asemenea, pe pasaport se aplica un abtibild cu codul de bare care este continut de microcip.

Datorita cabinetului veterinar Mobile Vet, atat stapanii din Bucuresti, cat si animalutele lor, se pot bucura in siguranta unul de compania celuilalt, intrucat exista o clinica veterinara non stop care le asigura servicii prompte si medici veterinari specializati la orice ora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu