joi, 14 august 2014

Siguranta si confort cu Bebelas.ro


Bebelas.ro este un magazin online de articole pentru copii care ne pune la dispozitie:carucioare copii, patuturi pliante copii, si multe alte produse pentru ingerasul tau.
 Caruciorul este o necesitate in ziua de azi atunci  cand ai un copil si vrei sa il scoti la plimbarea zilnica.

Pentru o plimbare in aer liber, o iesire in parc sau in oras, pentru ca bebelusul sau copilul sa fie in siguranta, sa stea comod si linistit  aveti nevoie cu siguranta de carucioare copii, usor de folosit, usor de manevrat, dar in acelas timp comode. 
Bebelas.ro, ne vine in ajutor cu o vasta si  bogata gama de carucioare nou nascuti, carucioare copii, carucioare sport, chiar si carucioare gemeni.

        Carucior Anmar Rosse Golden Tip 1 rosu        
Carucior DHS 709
Caruciorul ideal nu este usor de gasit, mai ales pentru cuplurile aflate la prima experienta, dar cu ajutorul site-ului Bebelas.ro putem gasi ceea ce cautam.

Bebelasul tau a crescut, timpul a trecut si trebuie sa cumperi premergator.Nimic mai simplu.Intra pe site-ul Bebelas. ro si vei gasi mai multe modele de Premergatoare
Premergatorul este util deoarece ajuta la dezvoltarea musculaturii necesare mersului si asigura distractia celui mic.El va invata sa paseasca singur, sa alerge si sa se joace.
Premergatorul este la fel de important ca si patutul, este dispozitivul care ajuta bebelusul sa faca primii pasi iar alegerea lui poate deveni una dificila daca nu stii cum sa alegi si de care sa alegi. Premergatoarele trebuie sa fie in primul rand de calitate.
Premergatoarele Chipolino au  produse noi de o siguranta marita, calitate excelenta, ce corespund normelor Europene, cerintelor clientilor si in special nevoilor copiilor.Chipolino este o companie bulgara cu traditie. De peste 17 ani se afla printre lideri in industria produselor pentru copii. Dotat cu laboratoare si cu ingineri priceputi, Chipolino se grabeste ca in fiecare an sa lanseze pe piata produse noi de o siguranta marita, calitate excelenta, ce corespund normelor Europene, cerintelor clientilor si in special nevoilor copiilor.
Din gama de produse Chipolino fac parte carucioare copii, scaune auto, scaune masa, jucarii, patuturi, hainute care ofera o siguranta 100% si sunt testate si certificate in laboratoare Europene.
       Produsele Chipolino  faciliteaza cresterea si dezvoltarea corecta al copiilor, materialul din care sunt confectionate nu provoaca alergii, deficit in sistemul imunitar sau dezechilibru hormonal, sunt confortabile si practice,combinatiile de culori sunt alese la fel, cu cea mai mare grija.http://www.bebelas.ro/premergator-chipolino-car-2013.html 
Premergator Chipolino Car 2013
Tot pe Bebelas.ro gasiti si scaun masa bebe, foarte practic, folositor si jucaus totodata.In acest sacaun masa copilul va invata sa manance frumos, independent, alaturi de familie.Odata asezat in sacunelul el se va simtii minunat in “tronul” lui si va papa fiecare lingurita de mancare, in plus aceste scaune masa copii se pot folosii si pentru joaca prin asamblarea barei cu jucarii, iar depozitarea se rezolva prin simpla pliere a scaunelor http://www.bebelas.ro/scaun-de-masa-baby-max-teddy-tangerine-2014.html 


Scaun de masa Baby Max Teddy tangerine 2014

Scaun de masa Baby Max Teddy este potrivit pentru copii avand greutatea de pana la 15 kg, avand un sezut comfortabil,usor de curatat,tava  pentru mancare este mare si are un cadru usor si stabil.


Livrarea produselor se face prin serviciile de curierat rapid Urgent Curier, Fan Courier sau GLS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu