duminică, 10 august 2014

Stil si eleganta cu Secundar.ro





Secundar.Ro apartinand societatii SC. Isin Shop S.R.L doreste sa devina unul dintre principalii furnizori pe piata online a unei game diversificata de produse : ceasuri, parfumuri, cosmetice, bijuterii. Sunt o echipa profesionista, tanara, dinamica si dornica de noi provocari. Scopul lor este acela de a se deosebii de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive, sperand astfel sa construiasca un parteneriat de afaceri pe termen lung cu dumneavoastra . Principalul ideal pentru ei este satisfactia clientului.
Respecta legislatia in vigoare, toate produsele comercializate de site-ul Secundar.ro sunt noi, originale, contin toate elementele producatorului (cutie, manual, instructiuni, garantie, factura fiscala) si provin numai de la producatori sau distribuitori autorizati. Livrarea se realizeaza prin curierat rapid sau prin posta romana in toata tara . Conform legislatiei in vigoare aveti posibilitatea de returnare a produselor comandate in termen de 10 zile .  

Toate produsele comercializate de site-ului Secundar.ro beneficieaza de garantie nationala de 3/6/12 sau 24 luni in functie de categoria produselor ( Ex: ceasurile beneficiaza de garantie 24 luni, bijuteriile de garantie 3-6 luni etc ).

 Puteti alege dintre urmatoarele modalitati de plata: numerar ( ramburs ), cu card bancar sau cu card bancar cu plata in rate . 

In categoria ceasuri de dama http://www.secundar.ro/ceasuri-dama gasim o varietate de produse pentru toate gusturie.

Ceasul de dama Omaki Crystal Gold & Silver original . Toate ceasurile comercializate de site-ul www.Secundar.ro sunt noi, originale, au manual de utilizare si cutie proprie si se vand numai insotite de factura si de certificat de garantie. 

Ceas de dama Omaki Crystal Gold & Silver
Ochelarii de soare au fost şi sunt un accesoriu de nelipsit în sezonul estival. Spre deosebire de orice al accesoriu, ochelarii nu numai ne completează aspectul, dar şi au grijă de sănătatea noastră. 
O pereche de ochelari buni trebuie să ne protejeze ochii de prea multă lumină solară şi de razele ultraviolete dăunătoare. 
Toti ochelarii de soare comercializati de site-ul www.Secundar.ro sunt noi, sigilati si vin ambalati in tocul lor original . http://www.secundar.ro/ochelari-de-soare

Ochelari de soare JOHN GALLIANO JG0006 24F
WWW.Secundar.ro  mereu la dispozitia noastra si ne oferim gratuit  consultanta cu privire la alegerea unui produs pentru cadou sau pentru uz personal .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu