sâmbătă, 16 august 2014

Vara e mai frumoasa cu Carmencita.ro

                 
                                                      

   Magazinul online Carmencita te ajuta sa-ti alegi rochia potrivita. Esti in cautarea unei rochii de seara, elegante, sau dimpotriva, a unei rochii de vara, mai casual intra pe site-ul http://carmencita.ro/  si vei gasi rochii pentru diverse ocazii speciale.
  Carmencita.ro vine in intampinarea dorintelor de bun gust si stil ale tuturor doamnelor si domnisoarelor cu o gama variata de peste 150 modele de rochii . Majoritatea rochiilor sunt realizate din matase naturala si au preturi accesibile.

  Materialele din care sunt confectionate sunt: matase naturala (peste 30% din creatii), poliester, piele ecologica, vascoza, lana, bumbac si altele.Aplicatiile decorative sunt realizate manual, astfel incat rochiile se bucura de un aspect vizual, dar si tactil extrem de placute.


ROCHIE DIN BRODERIE SI TULLE - GRI 


   Rochita are o broderie cu margele si paiete, este cusuta manual, betelie in talie,  fermoarul este ascuns pe spate, tulle fin in patru straturi.Finisaje de inalta calitate dau o eleganta aparte.




   Daca esti o femeie interesata de fashion si creatii de buna calitate, desing special,Carmencita.ro aduce un nou suflu pe o piata aflata in continua schimbare. Mai mult decat un magazin online de rochii, Carmencita.ro vrea sa devina o comunitate de femei.

In categoria Rochii de Coktail gasim http://carmencita.ro/rochie-clos-cu-bust-din-dantela-coral.html ROCHIE CLOS CU MANECA SCURTA - CORAL 


O  rochita foarte frumoasa, o rochita de vara care are partea de sus din dantela si manca scurta, fermoarul ascuns pe spate, iar partea de jos este in clos.O rochita usoara, care are o culoare placuta si cu care iesi in evidenta oriunde ai fi.



 




  Carmencita. ro vine in ajutorul nostru cu instructiuni pentru a alege marimea corecta  prin sectiunea http://carmencita.ro/ghid-de-marimi






Ca si modalitati de plata avem urmatoarele:

Plata rambus, in numerar direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.
Plata cu card bancar  -tranzactiile online realizate prin PlatiOnline sunt la un nivel de securitate conform standardelor internationale

Livrarea produselor comandate se face in 2-4 zile, in functie de produsul comandat.

Articolele sunt expediate la adresa indicată în momentul depunerii comenzii. Livrarea articolelor se realizează prin Curier Rapid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu