duminică, 10 august 2014

Arabesque ajutorul de nadejde pentru constructii si renovari





  Arabesque  a fost infiintata in anul 1994 si este cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.


                                           Slide Show Image
  Arabesque ofera o gama variata  de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari , de la materiale grele pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi,), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier. 


Pe http://arabesque.ro/ gasesti orice material pentru constructia ta, la cel mai bun pret, direct la santier,prin intermediul celor 18 centre comerciale din toata tara.

 Intrati  aici pentru a descoperi care este cel mai apropiat centru comercial Arabesque.
  Arabesque poate sa-ti sigure toate materiale de care ai nevoie pentru renovarea sau constructia casei tale.De curand mi-am luat o locuinta noua si primul meu gand a fost sa o renovez in cel mai scurt timp pentru a putea sa-mi asigur confortul de care am nevoie.Am apelat la magazinul Arabesque dupa ce mi-am facut necesarul de materiale.  De la  la sisteme de acoperis, gips-carton, instalatii,gips-carton, articole electrice si finisaje, dar si OSB, parchet, usi, pal melaminat si feronerie, si multe altele m gasit toate produsele si matreialele intr-un singur loc fara sa  mai caut si in alta parte.
Din sectiunea Parchet am ales parchetul laminat HDF: Parchet Laminat Castello Wenge Kyoto este usor usor de montat si intretinut, ecologic, are rezistenta mare la trafic, stabilitate in timp a culorii, rezistenta la factori deterioranti (pete de vopsea sau lac de unghii, jar de tigara etc), nu necesita raschetare sau lacuire.
Parchet Laminat Castello Wenge Kyoto TC 8766 8 mm


Materiale comandate au ajuns in maxim 48,transportul poate fi gratuit sau contra cost, functie de valoarea comenzii tale. 
Plata o poti face online in cateva minute, utilizand cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.


Poti plati cu numerar in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din depozitele Arabesque. Valoarea marfurilor este cea din factura proforma emisa de Arabesque  la plasarea comenzii si transmisa pe adresa ta de email, vizibila de asemenea si pe site, in cosul tau.
Aveti si optiunea de plata online in rate fara dobanda cu cardurile BRD Finance, BT Star si
Card Avantaj

   Cu un portofoliu de peste 15.000 clienti, au o flota impresionanta de camioane, o echipa solida de vanzari formata din specialisti, iar furnizorii sunt companii romanesti de marca, dar si parteneri internationali de prestigiu din Franta, Austria, Germania, Elvetia, Cehia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Slovacia, China, Spania, Suedia, Turcia si Ungaria.


Arabesque este nr.. 1 in Romania cu peste 30.000 articole pentru constructii la cele mai bune preturi din care poti alege tot ce ai nevoie pentru lucrarea ta si mai mult decat atat iti livreaza comanda direct la santierul tau in max. 48 ore, indiferent de judetul in care te afli. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu