miercuri, 6 august 2014

SEVENSINS intodeauna ceva nou





                 SevenSins este magazinul online care iti condimenteaza viata printr-o colectie aleasa de lenjerie intima de foarte buna calitate.

Lenjeria intima este un accesoriu care place tuturor, atat femeilor cat și bărbaților, doar că nu toți au curajul să recunoască acest fapt.

               Pe site-ul SevenSins gasim o varietate de lenjerii sexi ideale pentru ocaziile speciale si nu numai, cat si pentru o seara incendiara petrecuta in doi.
Eu am ales un babydoll sexy si in acelasi timp delicat, realizat din voal de culoare neagra. Zona bustului este confectionata din dantela de culoare neagra cu model floral si accente de rosu, creand un contrast placut privirii. Bretelele sunt reglabile, potrivindu-se oricarui bust, iar cupele au balene de sustinere.Cele doua cristale atasate intre cupe ii dau babydoll-ului un aer aparte. O alegere senzuala si de bun gust pentru o seara perfecta.

                                                                

http://www.sevensins.ro/babydolls/chilirose/emma/

                                                                


Iar daca tot e vara ar trebui sa ne reinoim garderoba si cu un costum de baie:http://www.sevensins.ro/costume-de-baie-femei/chilirose/silvana/

Orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine pe plaja sau la piscina, iar un costum de baie nou contribuie la starea noastra de bine.






Costum de baie Silvana este un costum de baie ce scoate in evidenta toate atuurile de care dispui, mulandu-se perfect pe corp. Elementele florale inserate dau un aer tineresc produsului. Slipul este clasic. Sutienul se leaga dupa gat, pentru o ajustare perfecta, iar la spate are prevazuta o bretea reglabila cu o catarama argintie. Cupele push-up rotunjesc sanii si scot bustul in evidenta. 



Toate produsele sunt realizate din materiale calitative, finisate in detaliu si prezentate in ambalaje atragatoare.

Beneficiezi de reduceri instant in functie de valoarea produselor din cosul tau de cumparaturi.

Iar daca nu esti multumit(a) de produsele cumparate, le poti returna in 10 zile si primesti banii inapoi!

SevenSins este primul magazin ce va ofera un control exact al costurilor de transport in functie de adresa dumneavoastra de livrare, greutatea produselor comandate si distanta fata de cel mai apropiat sediu al curierului rapid chiar din timpul trimiterii comenzii. Costul exact va fi calculat automat de catre site la pasul de confirmare a comenzii din site, acesta aparand ulterior si pe factura.

Dispunem de urmatoarele modalitati de plata pe SevenSins, putand alege optiunea cea mai avantajoasa pentru fiecare dintre ei: plata cu card online, plata la sediu, prin ordin de plata sau ramburs.

Pe SevenSins.ro vei gasi intotdeauna ceva nou.

                                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu