duminică, 10 august 2014

Re-incarcare.ro aproape de cei dragi


    Re-incarcare.ro este un sistem sigur si rapid de incarcare / reincarcare electronica a cartelelor prepay / prepaid pentru operatorii principali de telefonie mobila din Romania: Vodafone, Orange si Cosmote.


Au o experienta de peste 7 ani , sunt o echipa dedicata care promoveaza:
·         Respect - fata de clienti, angajati, furnizori si investitori;
·         Integritate - se comportam cu onestitate si cauta sa atinga standarde profesionale si etice cat mai inalte;
·         Responsabilitate - construiesc relatii credibile si responsabile cu clientii si furnizorii astfel incat sa raspunda cerintelor si nevoilor acestora;
·         Excelenta - urmaresc in mod constant performanta si calitatea prin educatie si dezvoltare profesionala permanenta, satisfacerea clientului, inovatie, lucrul in echipa.



  Ne ofera un serviciu de reincarcare electronica instant, eficient si sigur, care sa ne usureze demersul de accesare si plata. 

Principiile de baza ale companiei  sunt axate pe realizarea de servicii de calitate la nivelul celor mai mici detalii, pe raspuns imediat si eficient la cerintele clientului.
01 ACCESIBIL
Disponibil NON-STOP - 24 ore din 24.
02 SIGUR
Conexiune securizata fara riscul de furt sau pierdere a creditului ca in cazul cartelelor prepaid.
03 COMOD
Din fata calculatorului personal - fara deplasari inutile.
04 RAPID
Tranzactia se solutioneaza automat - in maxim cateva secunde - fara sa fie necesar sa-ti faci cont de client.
05 GENEROS
Poti achita reincarcarea si pentru un prieten, amic sau bunic.
06 VARIAT
Metode diverse de plata: Visa, Mastercard, I Transfer BCR/ I Transfer BT sau ING.


  Este un serviciu foarte bun, nemaifiind nevoie de deplasari pentru a reincarca o cartela prepay.Comunitatile de romani emigrati care incarca online creditul cartelelor prepaid raman mereu in contact cu rudele apropiate, copii, parinti ramasi in tara.

Coduri de reincarcare pentru cartela Orangehttp://www.re-incarcare.ro/orange

Daca sunteti posesori de cartela PrePay si doriti sa va reincarcati creditul Orange sau aveti Free SIM si vreti sa-l activati, cu ajutorul siteului re-incarcare.ro puteti alege orice varianta de optiuni: credit, minute sau trafic pe net, prin incarcare directa sau cu cod PIN, cu valori cuprinse intre 5 si 200 €.

Coduri de reincarcare pentru cartela Vodafone: http://www.re-incarcare.ro/vodafone

Daca ai Cartela Vodafone cu credit initial de 0 €, 1 € sau 5 € si vrei s-o reincarci, siteul re-incarcare.ro iti ofera o gama larga de produse . Parcurgand cei 2 pasi simpli ai procesului de reincarcare online, poti alege intre serviciul direct (creditul se actualizeaza direct pe telefonul mobil) sau cu cod PIN (creditul cartelei prepay se actualizeaza dupa ce ai inserat codul de reincarcare pe care il primesti pe adresa de email).


Reincarca-ti cartela telefonului in 2 pasi simpli!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu