luni, 11 august 2014

Produsele care ma fac fericita

 In 17 iunie 2010 compania Universal Online Promotion a lansat proiectul elefant.ro cu cu finanțare din partea prestigiosului fond de investiții Fribourg Capital.

   Numele a fost ales pentru a identifica obiectivele proiectului lor cu elefantul. Elefantul este uriaș, stabil, agil și prietenos si simbolizeaza calitățile pe care doresc să le cultive și să le arăte clienților.

 La inceput elefant.ro a fost o librărie virtuală și un blog literar - BookMag oferind o experiență complexă de shopping cultural online.



Astăzi elefant.ro este un mall virtual unde clienții pot accesa Cea mai mare și apreciată librărie online din România este Elefant.ro unde clientii pot accesa și găsesc diverși producători din lumea modei care expun o gamă mereu sporită de produse și servicii. 

  Elefant.ro este ca un Mall online pentru intreaga faminie care ne ofera o vastă selecție de carte, muzică, film, jucării, produse din categoria fashion, dar și produse cosmetice.








Elefant.ro propune cititorilor in afara de cartea pe hartie si cea mai importantă colecție de ebook în limba română, peste 3000 titluri.La oferte speciale avem reduceri pana la 40%


  


Elefant.ro s-a îmbogățit din septembrie 2013 cu o nouă categorie de produse intrând cu forța-i specifică în vânzarea de fashion cu produse de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii .


Aici gasim zilnic oferte speciale cu rededuceri de pana la 85% la categoriile de produse:BluzeCamasiFusteHanoraceJacheteJeansMaieuriPaltoanePantaloniPantaloni scurtiPulovereRochiiSalopeteTricouriVeste,BaleriniCizmeGheteMocasiniPantofiPapuciPlatformeSandaleCostume de baieBijuteriiCeasuriGentiOchelariIncaltaminte

Elefant.ro ne ofera mai multe modalitati de plata pentru produsele achizitionate:poti plati ramburs, la ridicarea coletului, daca optezi pentru livrarea produselor in Romania prin intermediul mesageriei Postei Romane, se poate face plata in numerar, la livrarea coletului, daca alegi livrarea prin curier rapid. Inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea cheltuielilor de transport;plata online prin card, indiferent de modalitatea de livrare aleasa; pentru comenzile din strainatate, plata se poate efectua doar online prin card, numai dupa ce totalul (produse + transport) a fost confirmat prin e-mail de catre client.
  Prin intermediul Postei Romane se livreaza urmatoarele categorii:
-      Carte 
-      Muzica 
-      Film 
-      Jucarii 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu