marți, 12 august 2014

Schimba-ti culoarea ochilor cu OPTINESS

  
         Magazinul online Optiness.ro ofera o gama variata de produse optice,calitatea cea mai bună, timp de livrare scurt şi cel mai bun preţ.Aici gasim toate produsele intr-un singur loc.Functioneaza ca si un magazin real deoarece exista o echipa formata din 10 persoane cu experienta şi fiecare dintre ei depun tot efortul pentru a se asigura că Optiness ne satisface toate aşteptările cu privire la produsele comandate.

Primele vanzari online de lentile de contact au început în 2006 în Polonia. 

  


 Daca eşti în căutarea unei schimbări sau a unui efect vibrant, lentilele de contact colorate Air Optix Colors sunt soluţia potrivită.



 Lentilele de contact sunt cea mai buna alternativa a ochelarilor de vedere, iar buna ingrijire a acestora ajuta la mentienerea sanatatii oculare si a confortului pe toata durata purtarii lor.

Cu lentilele de contact Air Optix Colors ai confortul şi culorile pe care ţi le doreşti.
Totodata poti sa alegi si culoarea care te reprezinta http://www.optiness.ro/air-optix-colors-2-lentile


 
In categoria de produse aveti posibilitatea de a gasi produsele structurate pe categoriii de unde puteti sorta dupa nume si pret.Aveti reduceri de pana la 10% cu cat Cumperi mai mult, primeşti reducere mai mare! 


  Produselor din magazinul online Optiness.ro au peturile cele mai mici, în medie, cu 40-60% decât în magazinele fizice de optică medicală,cu toate ca produse, sunt de la aceiaşi furnizori şi producători.




Cumpara produsele de ingrijire EyeLove Comfort si ai transportul gratuit deorece aceste produse sunt marca proprie.




EyeLove Comfort este solutia de ingrijire a lentilelor de contact Comfort EyeLove Plus (cu hialuronat de sodiu).
 
Comfort EyeLove Plus este o solutie de ingrijire completa care ofera:igiena perfecta - curata si dezinfecteaza, hidratare -  pastreaza lentila la parametrii optimi de umiditate.
  Confortul creste in timpul purtarii lentilelor de contact indiferent de timpul de utilizare, de la inceputul pana la sfarsitul zilei.
De ce sa uitilizam Comfort EyeLove Plus?pentru ca curata perfect lentila de contact, datorita componentei (poloxamer) si componentei anti-microbiene (Polimerul de Hexa Metilena Biguanida PHMB); pentru ca evita iritarea ochiului, cat si uscarea datorita proprietatilor speciale ale hialuronatului de sodiu si pentru ca curata perfect lentila de contact, datorita componentei (poloxamer) si componentei anti-microbiene (Polimerul de Hexa Metilena Biguanida PHMB);

Cumparaturile la Optiness se fac repede si usor. Modalitatile de plata sunt urmatoarele:ramburs cu plata cash, când coletul ajunge la destinaţie. Poţi plăti în avans, prin ordin de plată sau poti face plata cu cardul.
 Toate produsele sunt originale, şi sunt ambalate cu grijă în folie cu bule pentru a ajunge în perfectă stare la destinatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu