marți, 12 august 2014

Sanatate cu Hilmi Medical Center


Clinica medicala privata – Hilmi Medical Center

   Cea mai moderna clinica privata din Bucuresti ce ofera specialitatile: ginecologie, dermatologie, medicină generală, medicina muncii.
La Hilmi Medical Center se deruleaza periodic campanii cu scop umanitar si adopta o serie de principii ce au ca scop dezvoltarea durabila.

Hilmi Medical Center va propune lunar diferite alimente in functie de sezon, benefice pentru 
sanatate.



http://www.hilmi.ro/informatii-medicale/


Alimentul lunii august este:Pepenele rosu

pepene rosu hilmiPepenele rosu este vedeta verii! Are numai 46 de calorii la 250 de grame si asigura 20% din doza zilnica recomandata de vitamina C si 17% din doza de vitamina A.
Contine si fibre care favorizeaza sanatatea digestiva, precum si potasiu, mineral care regleaza tensiunea arteriala. Pepenele rosu este o sursa excelenta de vitamina A, antioxidantul care ajuta la sanatatea ochilor, vitamina C care intareste imunitatea si vitamina B6.Tot el ne potoleşte setea şi ne încântă mirosul şi papilele gustative cu a lui savoare proaspătă şi gust de un dulce inconfundabil.
La Hilmi Medical Center, ai parte de servicii de imagistica de calitate:
aparatura medicala Hilmi Medical Center
- ecografie abdominala si transabdominala
- ecografie mamara
- ecografie morfo-fetala
- ecografie transvaginala
- ecografie transvaginala cu Doppler 
voucher_ecografie27mai1


  Hilmi Medical Center  ajuta şi susţine familiile aflate în preajma unei viitoare naşteri. Doctorii  ginecologi îşi concentrează atenţia pe femeile aflate la vârsta fertilităţii, însă clinica oferă servicii de îngrijire medicală preventivă pentru toate categoriile de vârstă. Întreţinerea medicală completă este cel mai bine obţinută printr-o abordare interdisciplinară, de echipă, abordare ce implică medici şi alte cadre medicale profesioniste.
sarcina



Clinica Hilmi Medical Center  pune la dispozitia tuturor clientilor o gama extinsa de servicii medicale, analize de laborator accesibile si abonamente medicale, indiferent de forma sau marimea venitului personal.
Daca doresti personalizarea unui card/abonament medical in clinica Hilmi Medical Center,poti sa  trimiti un mail pe adresa clinica@hilmi.ro si iti vor oferi in cel mai scurt timp toate informatiile necesare despre pachetul care se potriveste nevoilor tale.
 Daca ai problemele de sanatate si vei sa le rezovi,insa  te impiedica lipsa banilor, la Hilmi Medical Center ai poti sa platesti pentru serviciile medicale de care beneficiezi in rate fara dobanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu