duminică, 10 august 2014

LA TARA un loc de feeric unde natura si-a facut de cap!La Tara este un concept unic si ca este singurul loc de langa Bucuresti care include activitati pentru toti membrii familiei.

Pentru pasionatii de mountain bike cu copii mici exista locul potrivit: sa vina la ferma, sa isi lase copiii sa se joace cu animalele sau la locul de joaca cu o multime de alti copii si supraveghetor, timp in care ei pot pedala linistiti prin padure si la final toata lumea e fericita.

Ca sa fie toata familia ta fericita, sunt pregatite activitati si pentru cei mari. Daca esti dornic de adrenalina sau din contra esti sedentar, uita- te mai jos si alege ce iti doresti.


Sunt copii la oras care n-au bunici la tara si au vazut animale doar in fotografii sau la televizor,? La Tara gasim o multime de animale cu care pot interactiona.

struti  iepuri  vitei

pauni  cai  fazani

ACTIVITATI PENTRU COPII, LA TARA. 

Echipa ” La tzara” cu varste cuprinse intre 8 si 40 de ani, ti-a pregatit activitatile de mai jos:
01hranit-animale           02loc-joaca  03calarit-ponei

04lectii-echitatie    08circuit-biciclete    06atelier-olarit

ACTIVITATI PENTRU PARINTI, LA TARA.

Circuit biciclete 25 kmExista un circuit de aprox 25 km, traseul include traversarea unui dig, trecerea prin lanuri de cereale, alee prin padure si drum asfaltat.
Traseul este marcat. Pun la dispozitie harta traseului. Nu uita sa iti aduci bicicleta de acasa.

01circuitbiciclete


Echitatie in manej sau prin padure

Poti calari in manej sau te poti aventura pe circuitul de 3 km din padure.
Pun la dispozitie: caii, seile, casca de protectie.

02echitatie

Plimbari cu caiacul pe raul Arges

In vecinatatea fermei , se afla raul Arges pe care poti experimenta singur sau in familie plimbarea cu caiacul in conditii de siguranta.
Iti pune la dispozitie tot echipamentul: caiace, veste salvare, transportul in amonte si inapoi la ferma.
03caiac-plimbari\

Inchiriat cort pentru relaxare dupa o masa copioasa

 Stim ca cea mai mare dorinta dupa o masa copiaoasa este un motzait mic. Unii ii zic siesta, altii boala porcului, asa s-au gandit sa iti puna la dispozitie un cort doar pentru tine si familia ta. Cortul se poate inchiria de la noi si se monteaza in 10 secunde.
06cort-relaxare

Aruncatul cu privirea de la restaurant

Daca nu te pasioneaza sporturile sau ti s-a facut foame dupa prea multa miscare, au solutia. Te astepta la umbra foisorului unde poti bea o bere rece / o racoritoare , poti manca faimosul nostru gulas facut la foc de lemne , o friptura la gratar cu salata si multe alte bunatati din cuptorul cu lemne.
04restaurant

Echipa La tara este o echipă de oameni sătui de poluarea şi aglomeraţia din Bucureşti şi au avut şansa să descope un loc sălbatic şi feeric unde natura şi-a facut de cap.

Adresa: Autostrada A1, Bucuresti – Pitesti , Km 36

Telefon: 0722 802 574

Email: info@latzara.ro / info.latzara@gmail.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu