miercuri, 13 august 2014

Hanora.ro -simplu, rapid si sigur

hanora.ro

Magazin online de accesorii auto, piese auto, tigari electronice, sanatate, jucarii, casa si gradina, supraveghere video, scule, birotica.

Hanora.ro, a luat nastere din dorinta de a veni in intampinarea satisfacerii necesitatilor tuturor persoanelor care considera, ca timpul este pretios.


     www.hanora.ro, a luat nastere din dorinta de a veni in intampinarea satisfacerii necesitatilor tuturor persoanelor care considera ca timpul este pretios.
    Acoperind o gama variata de produse, www.hanora.ro, ofera posibilitatea clientilor de a face cumparaturi online (de la jucarii, accesorii si piese auto, securitatea locuintei, pana la produse pentru sanatate), rapid si sigur, fara a pierde timpul in magazinele de profil.

Accesorii auto dedicate pe tip de masina http://www.hanora.ro/auto.html 











Piese Auto

Honora.ro comercializeaza piese auto la cerere pentru toate automobilele.Au cea mai mare oferta de piese Logan, Sandero si Duster.

Fotografie: www.hanora.ro - Piese auto pentru automobile marca Dacia la cele mai bune preturi. 

http://www.hanora.ro/piese-auto.html

Cea mai mare oferta de piese Logan, Sandero si Duster.

Comercializam piese auto la cerere pentru toate automobilele!



In categoria Scule gasim o diversitate de produse incepand de la surubelnite, clesti, chei, accesorii pentru burghiu,cutie de depozitare si multe altele. Cred ca toti ar trebui sa avem in casa asa ceva si in cazul in care avem mici probleme sa putem reparam singuri.

La categoria Cosmetice gasim  o gama larga de produse pentru ingrijirea corpului, ingrijirea parului, ingrijirea tenului, produse pentru plaja si seturi cosmetice.


 Din categoria Sanatate putem alege aparate pentru masurarea presiunii sangelui, aparate pentru masurarea temperaturii corpului, aparate digitale pentru determinarea glicemiei din sange, aparate pentru terapie cu aerosoli, cantare digitale si produse pentru ingrijire personala.




 Este foarte simplu sa va comandati produsul dorit: alegeti produsele, modalitatea de transport/ plata si in cel mai scurt timp comanda va ajunge la dumneavoastra.
Produsele comandate se livreaza oriunde în Romania, coletul ajungand la destinatie in 24 - 48 de ore, in functie de locatie si serviciul de curierat ales in momentul comenzii. Livrarea se refera strict la zilele lucratoare.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu