vineri, 15 august 2014

Ora e mai exacta cu WatchShop.ro

Termeni si conditii



   



     WatchShop este un magazin online de ceasuri de mana barbatesi sau dama si ne pune la dispozitie o gama variata de marca populara, stiluri diferite, mecanisme diferita multime de filtre pentru a gasi ceasul perfect.

   
Si totodata gasim imagini de care beneficiaza fiecare produs pentru a ne forma o parere despre ceea ce vrem sa cumparam.


 Fiecare dintre noi trebuie sa poarte un ceas de mana chiar daca pentru multi este mult mai comod sa citeasca ora de pe telefon.  Un ceas reprezinta un accesoriu ce defineste si confera imagine, personalitate, de care te indragostesti, un accesoriu ce face parte din viata fiecaruia si spune multe despre purtatori.

De exemplu sotul meu a ales acest Ceas cu mecanism automatic.

Ceas Vostok-Europe NEW ROCKET


  


Un ceas foarte frumos cu logo pe cadran, are catarama, capac spate.
Are markeri ora si aratatoare cu insertii luminescenteSuperluminova si mecanism automatic Miyota 8215 cu 21 de rubine.

  Ceasul face parte din noua generatie ROCKET N1 20 ATM realizat in serie limitata de 3000 exemplare.Are gravat numarul de serie pe capac spate.
 Pentru cei pasionati de scufundari profesionale si de agrement  este modelul ideal.

O femeie, chiar daca se caracterizeaza prin un anumit stil vestimentar,  ea va avea multe ocazii in care va trebui sa se imbrace diferit. Din accea va trebui sa achizitioneze cel putin doua ceasuri care sa se potriveasca diferitelor situatii in care va trebui sa le poarte.

Un ceas poate inlocui cu success orice alte accesorii pe care ai vrea sa le porti in diferite situatii.


Ceas Fossil RETRO TRAVELER AM4452


 
Acest superb ceas are logo pe cadran, catarama, capac spate,culoare markeri ora-Argintiu,cuoare aratatoare-Argintiu, aratatoare sunt cu insertii luminescente
Designul carcasei este cu Cristale.Este un ceas usor cu o greutate de 118.8 grame.


 Ceasul este nou, original, are cutie proprie, manual de utilizare, si este vandut numai cu factura si certificat de garantie! 

Odata ajunsi in pagina produsului veti gasi multe elemente ajutatoare, cum ar fi:

                   Categoria  "Specificatii" in care veti regasi toate caracteristicile acestui produs;
                   Categoria "Comentariile Clientilor" in care sunt prezente parerile pro sau contra produsului;
Si totodata gasim imagini de care beneficiaza fiecare produs pentru a ne forma o parere despre ceea ce vrem sa cumparam.

   Cu Watchshop aveti garantia ca achizitionati un produs de calitate, identic cu fotografiile si specificatiile de pe site si sunteti protejat de legile romanesti si europene privind consumatorii.

  WatchShop ne pune la dispozitie mai multe modalitati de plata, pentru a putea alege optiunea cea mai avantajoasa pentru fiecare dintre noi: plata cu card online, plata la sediu, prin ordin de plata sau ramburs.

       Cu WatchShop ora este mai exacta datorita varietatii si calitatii produselor. Este primul magazin ce ne ofera un control exact al costurilor de transport in functie de adresa  de livrare, greutatea produselor comandate si distanta fata de cel mai apropiat sediu al curierului rapid chiar din timpul trimiterii comenzii. Costul exact va fi calculat automat de catre site la pasul de confirmare a comenzii din site, acesta aparand ulterior si pe factura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu