sâmbătă, 16 august 2014

Cu PrintCard ai carduri magice

   
   Pasiunea pentru tehnologie si inovatie duce povestea PrintCard Systems inapoi in timp, cu mai bine de 10 ani.
In drumul spre performanta au atras ca parteneri cei mai importanti producatori de imprimante de carduri din lume, castigand, in anul 2009, statutul de Magicard Master Dealer, oferit de compania Ultra Electronics Card Systems (Magicard) – numarandu-se printre singurele 6 companii din lume care au beneficiat de acest privilegiu, la acel moment.
In prezent, se aflam printre cei mai importanti distibuitori de echipamente de imprimare de carduri din Romania,
Va punem la dispozitie cele mai noi echipamente, consumabile si accesorii, pentru a va putea produce rapid si convenabil cardurile necesare in-house.
In cazul in care optati pentru externalizarea serviciilor de imprimare carduri, departamentul de productie Printcard Systems va ofera solutii complete de personalizare si imprimare de carduri facand fata celor mai exigente cerinte: de la serii mici de carduri pana la imprimari in cantitati industriale.




Imprimanta de carduri Magicard Enduro+ prezinta o facilitate extrem de utila: orice client care a achizitionat aceasta imprimanta in varianta single side (imprimare automata a unei singure fete a cardului dintr-o singura trecere) poate sa extinda utilitatea si functia acesteia prin utilizarea unui ribon special, obtinand astfel un nou produs (Aceasta optiune a fost copiata si este in prezent disponibila si la modelul concurent Evolis Primacy). Cu un cost minim, veti putea beneficia de o noua imprimanta care poate imprima automat pe ambele fete ale cardului dintr-o singura trecere. Aceasta operatiune o puteti face singuri, in confortul biroului dumneavoastra, fara a fi necesara prezenta unui specialist IT si fara adaugarea de componente suplimentare in imprimanta.  Enduro+ permite si activarea portului Ethernet atunci cand este nevoie. Calitatea imprimării este îmbunătățită de utilizarea profilelor de culoare ICC. Enduro+ depaseste astfel statutul de imprimanta mid-range.
In cateoria promotii avem:

Zebra ZXP seria 3 S/S


Zebra ZXP seria 3 este o imprimanta cu tehnologie de tiparire direct pe card, care ofera cateva caracteristici interesante in clasa sa la un pret accesibil si este destinata utilizatorilor care estimeaza tiraje medii ca si volum de tiparire. Poate tipari carduri monocrome sau color, atat pe o fata, cat si fata-verso. Conectarea imprimantei se poate realiza prin cablu USB, sau optional prin Ethernet.
Bazata pe modelele Zebra P110i si P120i, ZXP Seria 3 ofera o viteza de imprimare crescuta, de pana la 180 carduri pe ora, optiuni de encodare, interfata Ethernet (optional) precum si caracteristici fizice de securitate.
Include cablu de alimentare, cablu USB si CD cu drivere pentru Windows si documentatie (lb. engleza)

In final, ne ocupam de implementarea serviciilor de fidelizare. Sincronizeaza nevoile business-ului dumneavoastra cu programele informatice de fidelizare care vi se potrivesc cel mai bine.
Din pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a avea clienti multumiti, Printcard Systems introduce Garantia Functionarii Continue, oferind o imprimanta la schimb in perioada in care produsul dumneavoastra se afla in garantie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu