duminică, 17 august 2014

Cu Blue Air-o calatorie minunata!





     Compania s-a infiintat din dorinta de a crea o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca pret. A fost un moment de cotitura – pentru prima oara in Romania, o companie oferea pasagerilor zboruri ieftine catre destinatiile cele mai importante din Europa. 

 Blue Air este mereu cu un pas inainte, acest lucru concretizandu-se astazi prin pozitionarea unica de transportator aerian smart flying.

Smart flying este sustinut de:
• flota performanta;
• pilotii foarte experimentati;
• rutele variate si exclusive;
• personalul specializat pe toate aeroporturile pe care se opereaza;
• agentii proprii Blue Air 
•  Call Center NON STOP;
•  peste 3000 de agentii partenere Blue Air, atat in Romania cat si in strainatate;
•  eficienta maxima a costurilor si simplitatea procesului de achizitie a biletelor: cu cat cumperi mai devreme cu atat mai ieftin calatoresti;
•  aeronavele moderne, verificate regulat; 
•  siguranta zborului si securitate la sol;
•  programele si serviciile de tip myBlue SmartMoney, Grupuri, Corporate, Cargo etc.

Meriti servicii smart, special pentru tine. 
Toate acestea nu ar fi fost posibile fara increderea a milioane de pasageri, de-a lungul tuturor acestor ani.



Echipajele Blue Air sunt formate din cei mai experimentati piloti si insotitori de bord din Romania. Majoritatea pilotilor Blue Air au la activ peste 10.000 de ore de zbor pe diverse tipuri de aeronave, efectuate la companii de transport aerian cu renume din Europa, operand cu succes pe intreg mapamondul. 


Flota Blue Air este constituita in prezent din aeronave moderne, Boeing 737, seria 737-300, seria 737-400 si seria 737-500, cu capacitati intre 126 si 170 de locuri. 

Flota                                      Flota




              Destinatii si aeroporturi
Tu alegi orasul, iar ei iti ofera solutiile potrivite pentru calatoria ta! 
   
http://www.blueairweb.com/destinatii/destinatii-si-aeroporturi

Acum calatoresti cu Blue Air catre destinatii foarte importante din Europa! Alege orasul de plecare si destinatia pe care o vrei si planifica-ti din timp calatoria de afaceri sau concediul, in functie de disponibilitatile orarului de vara sau de iarna http://www.blueairweb.com/destinatii/orar-de-zbor 



Destinatii si aeroporturi - Blue Air





Impreuna cu biletul de avion Blue Air, acum puteti achizitiona si transferul cu autocarul, serviciu asigurat de Direct Aeroport.
Transferul este disponibil din Constanta sau Brasov catre Aeroportul Otopeni si retur.
Avantajele dumneavoastra:
  • Beneficiati de un sistem unic de rezervare a transferului, integrat direct cu rezervarea zborului Blue Air
  • Asigurarea rezervarii serviciului, inclusiv a locurilor dumneavoastra pentru transfer
  • Garantarea conexiunii cu zborul Blue Air, astfel ca, in cazul intarzierii transferului , Blue Air si Direct Aeroport asigura rerutarea pe primul zbor disponibil, in conditii similare
  • Aveti cele mai bune conditii de transfer pentru ca toate autovehiculele sunt dotate cu aer conditionat, conexiune Wi-Fi, sistem audio-video, spatiu generos intre scaune si pentru transportul bagajelor.


Transfer Autocar - Blue Air



Pentru informatii si modalitati de plata intrati pe http://www.blueairweb.com/informatii-utile/ghid-de-calatorie .



Scopul eforturilor lor este de a garanta siguranta transportului aerian pentru clienti in conformitate cu reglementarile si standardele de aviatie interne si internationale.

Din dorinta de a asigura transportul aerian de pasageri, Blue Air a urmat un proces complex de certificare conform cu legislatia europeana EU - OPS 1 si EASA (European Aviation Safety Agency) PART 145. Procesul de certificare desfasurat sub coordonarea Autoritatii Aviatiei Civile Romane a demonstrat ca Blue Air este calificata pentru a efectua transportul aerian de pasageri la cele mai inalte standarde de siguranta. 

In urma controalelor repetate ale aeronavelor sale, Blue Air a fost clasificata ca indeplinind in intregime normele de siguranta a zborului de catre programul SAFA (Safety Assessment of Foreign Aircraft), ceea ce demonstreaza preocuparea continua a companiei Blue Air pentru siguranta si confortul pasagerilor sai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu