vineri, 8 august 2014

Printezi mult si calitativ la preturi mici!



 Cartuseria.ro  este distribuitor specializat în sisteme CISS, cartușe reîncărcabile, imprimante.

Din 2010 Cartuseria.ro este importator și distribuitor pentru o gamă de peste 60 de tipuri de hârtie și role foto. Prețurile oferite sunt cele mai accesibile din țară, ca de exemplu: oricine își poate printa o fotografie 10x15 cm cu doar 0.15 lei/poza utilizând propria imprimantă.
Cu peste 2000 de produse și 40.000 de comenzi onorate până în prezent, Cartuseria.ro vă oferă următoarele avantaje:
http://www.cartuseria.ro/
- garanteaza cele mai bune prețuri la produse (sunt importatori direcți) din depozitele proprii, prin livrare la domiciliu, cu ridicare de la sediu sau prin SEAP (Cartuseria.ro este magazin online autorizat pentru vânzări prin programul de licitații electronice către instituțiile statului);
- ofera consultanță specializată și asistență tehnică la toate produsele;
- stabileste împreună cu clienții nevoile pe care le au în birou și punem la dispoziție cea mai bună soluție pentru a asigura tipăririi de documente și fotografii un cost accesibil oricui;
- la Cartuseria.ro printarea alb negru sau color costă la fel, consumabilele pe care le ofera mențin aceleasi prețuri;
- livrare directă din stoc fără companii intermediare;
- livrare prin curier rapid fără km suplimentari oriunde în țară în maxim 48 h;
- retur produse: clientul poate returna produsele în termen de 10 zile fără nicio explicație;
- discounturi considerabile en-gros, fie că doresti să fii revânzător (persoană juridică) sau că dorești o cantitate mai mare de produse, suntem dispuși să negociem oferta noastră de preț;
- promoții săptămânale și vouchere cu reduceri;
- programe de fidelizare cu puncte de reducere încă de la a doua comandă;
- sute de produse cu transport gratuit;


Multifunctionalele marca HP cu cartuse reincarcabile garanteaza acelasi pret de listare atat pentru printurile color cat si pentru cele alb-negru. Fie ca doriti o imprimanta pentru acasa fie pentru birou modelele HP cu cartuse reincarcabile vor face fata oricaror provocari. Noua generatie de multifunctionale HP cu cartuse reincarcabile au cel mai bun raport pret/calitate.
http://www.cartuseria.ro/imprimanta-hp-cu-cartuse-reincarcabile/1876-imprimanta-hp-photosmart-7510-wireless-cu-cartuse-reincarcabile.html


Eu la birou folosesc acest tip de imprimanta si sunt foarte multumita de ea.
Aceasta imprimanta HP Photosmart 7510 Wireless cu cartuse reincarcabile are marele avantaj de a nu necesita inlocuirea cartuselor dupa fiecare golire, care, dupa cum se stie, ajung la preturi nejustificat de mari.
Imprimanta multifunctionala HP Photosmart 7510 Wireless cu cartuse reincarcabile se poate folosi inca din primul moment, dupa primire.
Cartusele folosite de imprimanta sunt reincarcabile si au o capacitate de aproximativ 20 ml fiecare culoare. Dupa golire acestea se pot incarca foarte usor.
Pachetul contine si cartusele originale ale imprimantei.
 Din 2010 Cartuseria.ro este importator și distribuitor pentru o gamă de peste 60 de tipuri de hârtie și role foto. Prețurile oferite sunt cele mai accesibile din țară.

Cartuseria.ro este cea mai bună alegere pentru orice birou.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu