duminică, 17 august 2014

Cu Philips garderoba mea e mai usor de intretinut





Philips a creat programul EcoVision acum mai bine de un deceniu pentru a reduce impactul total asupra mediului al produselor şi proceselor de fabricaţie. Eforturile au fost recunoscute prin includerea în Indicele de sustenabilitate Dow Jones. 
Dacă doriţi un aparat performant, rezistent la zgârieturi, durabil în timp şi care să vă ajute să terminaţi treaba în timp record. 
http://www.philips.ro/c/fiare-de-calcat-cu-generator-de-abur/29603/cat


PerfectCare Aqua Sistem de călcare sub presiune

5,4 bari, Jet de abur de 290 g, Blocare la transport, Rezervor de apă fix de 2,5 l



http://www.philips.ro/c/irons/perfectcare-aqua-generator-de-abur-sub-presiune-cu-optimaltemp-gc8641_30/prd/ 


Philips  Sistem de călcare sub presiune 5,4 bari GC8641/30 



Inventat pentru cel mai rapid călcat

cu cel mai mare rezervor de apă

Călcați orice articol de îmbrăcăminte care poate fi călcat, de la mătase la in, bumbac, caşmir... în orice ordine, fără a fi necesară reglarea. Fierul de călcat PerfectCare de la Philips oferă rezultate rapide fără riscul de ardere sau de creare a luciului pentru toate articolele dvs. de îmbrăcăminte. Călcat cu adevărat simplu.
O singură setare perfectă pentru toate hainele dvs. Întotdeauna combinaţia perfectă între abur şi temperatură pentru că: 1) Procesorul de Control Inteligent Avansat setează combinaţia perfectă între abur şi temperatură 2) Camera de abur ciclonic ultra puternic oferă abur puternic constant pentru toate materialele
100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare. Acum puteţi călca toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie să aşteptaţi sau să reglaţi selectorul de temperatură.
Designul ergonomic al fierului permite o călcare confortabilă, prin reducerea efortului depus de încheietura mâinii. Designul fierului de călcat împiedică de asemenea mişcările repetate, provocate de aşezarea fierului în poziţie verticală. Puteți așeza talpa fierului pe husa mesei de călcat , întotdeauna în siguranță. Nu deteriorează nici masa de călcat, nici hainele
Debit de abur continuu, de până la 120 g/min, şi jet de abur de până la 290 g: graţie cantităţii mai mici de apă pompate în fierbător de fiecare dată. Pentru îndepărtarea perfectă şi rapidă a cutelor;
T-ionicGlide este cea mai performantă talpă Philips. Aceasta oferă un nou standard de alunecare şi de rezistenţă la zgârieturi pentru fiarele de călcat OptimalTemp. Noul strat de acoperire patentat va asigura rezultate excelente. Forma şi orificiile de ventilare atent proiectate asigură o distribuţie uniformă a aburului, pentru eliminarea cu uşurinţă a cutelor.

8 Soluţii inteligente pentru călcatul hainelor cu adevărat uşor

Cu sistem ShoulderWing unic


Masa de călcat joacă un rol important atunci când călcaţi rufe. Noua masă de călcat Philips dispune de toate detaliile necesare pentru a uşura călcarea rufelor. Placa unică include 8 soluţii inteligente, care rezolvă toate problemele întimpinate atunci când călcaţi rufe.
Philips  Masă de călcat Cu sistemul ShoulderWing GC240/25  

Cu sistemul unic ShoulderWing, călcatul cămăşilor este mai uşor ca niciodată. Acest sistem inovator permite călcatul cămăşilor fără a necesita prea multe rearanjări, ceea ce vă permite să economisiţi timp şi efort. Sistemul retractabil ShoulderWing poate fi deschis şi închis, în funcţie de tipul articolului care urmează a fi călcat.
Husa pentru masă este realizată din bumbac 100% şi este formată din straturi de burete şi fetru. Această combinaţie asigură o suprafaţă de călcat confortabilă şi omogenă.
Tava pentru fier stabilă şi de dimensiuni foarte mari este ideală pentru sistemele de călcat cu abur. De asemenea, este rezistentă la căldură şi poate fi utilizată în siguranţă cu fiarele de călcat cu abur.
Siguranţa pentru copii şi pentru transport previne căderea accidentală a mesei în timpul călcatului şi, de asemenea, menţine masa închisă în timpul depozitării.
Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu