miercuri, 1 octombrie 2014

PhotoFancy- huse personalizate pentru telefonul tau

   
                                                         
   PhotoFancy este un magazin online care îți permite să creezi, tu însuți, cadouri foto personalizate.Imediat după editarea fotografiilor le poți transmite, simplu, spre imprimare pe diverse produse precum huse smartphone, calendare sau căni de băut. Este o platformă de internet pentru fotografi pasionați, care doresc să- și editeze online fotografiile, în mod rapid, simplu, gratuit și profesional. Mai mult, PhotoFancy îți pune la dispoziție accesul gratuit la funcții precum „Fancy-Photo“ și la galeria de motive „MagicName“, care îți oferă modalități suplimentare pentru a evidenția poza ta sau a pune numele tău în imagini magice, fotorealiste.

Acum poţi prelucra gratuit imagini  Perne
 Huse Smartphone Căni de băut MagicName
       FotoFancy ofera o gama variata de produse personalizate incepand de la bluze , calendare,cani, genti,huse, ochelari,perne,scrumiere, triouri... si multe altele.
       Eu spre exemplu am ales din categoria huse personalizate de telefon pentru smartphonul meu  o husa foto tip "flipcase" care ofera o protectie completa.Husa acopera complet telefonulsi protejeaza chiar si ecranul.Are inchidere magnetica ceeea ce asigura acces rapid la telefon.Buzunarele interioare practice oferă opţiunea de a introduce bancnote şi carduri în husa mobilului, astfel că de multe ori ai putea să nu îţi mai iei şi portofelul cu tine. 

Am ales sa creez eu propria husa, alegand culoarea de fundal sa fie rosie si am selectat din categoria MagicName imaginea care mi-a placut mie cel mai mult.


   
     
PhotoFancy realizează produsele din ofertă nonstop prin linie de producţie proprie. Drept urmare, produsele tale suntgata de expediere de obicei în termen de 24 de ore.

La PhotoFancy ai urmatoarele modalitati de plata:

  • Factură
  • Ramburs 
  • Plată în avans

Telefonul mobil nu trebuie sa ne lipseasca niciodata si de aceea ne place sa fie personalizat conform stilului care ne reprezinta.Daca vrei si tu intra si creează-ţi simplu online propria husă personalizată pentru telefonul tau mobil  cu propria fotografie. Dăruieşte cadouri foto unicat sau creează-ţi un smartphone inconfundabil. Alege între husă tip "backcover" (capac spate) sau husă cu protecţie de jur împrejur de tip "flip case" cu propria imagine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu