luni, 13 octombrie 2014

Lady-Shoes-cumperi 2 platesti 1

       



     Lady-Shoes este un magazin dedicat EXCLUSIV pantofilor pentru domnisoarelor/doamnelor. Principala gama de produse este reprezentata de pantofi Office, pantofi cu platforma, pantofi de ocazie, balerini, ghete, botine, pantofi sport, cizme. 


   Lady-Shoes oferă pantofi de damă de calitate superioară, modele noi la preturi reduse. In magazinul online veti gasi toata gama de incaltaminte de dama, pantofi officepantofi cu toc,balerini dar si accesorii, genti si, nu in ultimul rand, multe promotii si surprize.


   Unele femei poarta doar tocuri inalte si subtiri, altele adora balerinii, altele sandalele cu platforma. Fiecare preferinta de genul acesta reflecta felul tau de a fi , pentru ca nu intamplator te simti extrem de confortabil.Ghetele sunt incaltamintea perfecta pentru trecerea de la un anotimp la altul indiferent ca sunt cu toc sau fara. Pot fi purtate la o tinuta lejera de birou sau la shopping. Ghetele fac parte din categoria de incaltaminte preferata de majoritatea femeilor pe care le gasiti 
 Eu prefer  Pantofii Office deoarece sunt foarte eleganti si pot fi purtati la tinute de birou, mai ales ca am serviciul de asa natura.Aici am gasit cele mai noi modele din aceasta categorie in cele mai trendy culori. O tinuta eleganta va fi mereu pusa in evidenta de o pereche de pantofi de dama pe masura. Din aceasta categorie am ales 2 perechi deoarece acum avem promotie 1+1 GRATIS - Cumperi 2 platesti 1


Pantofi Office Ellen Beige 0512-1A

Pantofi Office cu toc mic si fara platforma, confectionati din piele ecologica, ideali pentru o tinuta eleganta si comoda la birou.
TOC:8,5 CM



Pantofi Office Estival Vert327



Pantofii Office Estival Vert sunt confectionati din piele intoarsa ecologica, foarte comozi si usor de asortat, pot fi purtati atat la birou, cat si la o iesire in oras.

TOC:10 CM.

Marimile se aleg foarte usor deoarece sunt universale, unele modele pot fi decalate de la aceste standarde.
                                        



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu