luni, 13 octombrie 2014

Produse cosmetice naturale Marillys

         Sapun si produse cosmetice naturale Marillys

  Este foarte important să avem grijă de noi, de sănătatea organismului nostru, de îngrijirea pielii și a părului.  In zilele noastre, produsele din comert pe care le folosim sunt pline de substante nocive pentru organismul nostru: derivati din industria petrochimica, arome sintetice, coloranti si conservanti aritificiali, parabeni.

 Produsele cosmetice de întreținere și îngrijire personală, Marillys, sunt realizate doar din ingrediente atent selecționate astfel încât să aducă pielii o atingere naturală.Aici gasim o gama variata de produse cosmetice naturale atat pentru ingrijirea fetei, corp, barbati si mai ales pentru belelusi. Pentru a putea sa ne mentinem mereu tineri desi timpul nu se opreste in loc pentru pielea noastra oricat de mult ne-am dori acest lucru, produsele Marllys vine in ajutorul nostru cu sfaturi pentru a putea preveni sau intarzia cat mai mult imbatranirea.Deasemenea barbatii care obisnuiesc sa-si acorde cateva minute pe zi pentru igiena si ingrijirea corpului au la dispozitie produse naturale de ingrijire corp si fata special create pentru ei.
La categoria Bebelusi gasim produse 100% naturale de îngrijire a pielii lor delicate fără surplus de coloranți, parfum sau conservanți.

Pe langa calitatea produselor, Marillys ne prezinta produsele intr-o forma eleganta,  prin eticheta si ambalaj. 
Masculin - pachet cadou pentru el Ziua Îndrăgostiților Trusa de prim ajutor a pielii tale

In primul rand daca folosesti o data cosmetice naturale,vei sesiza imediat diferenta intre ele si produsele obisnuite. Rezultatul este ca nu vei mai dori sa te speli cu nimic altceva decat cu produse naturale, iar corpul tau va radia de sanatate si frumusete.

In categoria Cadouri gasim produsele ce pot fi oferite cadou de sarbatori sau  cu ocazia  evenimentelor deosebite din viata noastra.Pachete cadou formate din  produse create cu atentie  pentru femei, barbati sau copii. 
Eu am ales din aceasta categorie cadoul perfect pentru mama mea cre contine:
  • Ochi luminoși, o crema antirid potrivita pentru  hranirea pielii din jurul ochilor (15 ml)
  • Săpun exfoliant -  cu cafea scortisoara si ghimbir pentru un masaj  placut in timpul dusuluice curățare și revigorează piela. (100 gr)
  • Happy Hands and Feet - cremă de mâini hrănitoare, un produs cosmetic nelipsit din ritualul de înfrumusețare zilnică. (50 ml)


Ziua mamei


Prețul cutiilor cadou este cu 20% mai mic decât prețul standard cumulat al produselor.

Sapunurilor au fost create cu pasiune, creativitate si echilibru pentru a obtine un sapun natural perfect pentru piele, cu un miros  natural, usor si placut. Deodorantele nu contin aluminiu sau alte substante daunatoare sanatatii si lasa pielea  axilei sa respire si sa elimine toxinele deci nu este un antiperspirant. Cremele  si unturile de corp sunt realizate din unt de cacao, unt de shea, ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, ulei de samburi de strugur si uleiuri esentiale. Nu contin apa, parfumuri sau conservanti sintetici, in plus produsele sunt proaspete.  

 Marillys îți pregătește mereu surprize placute și îți oferă produse cosmetice 100% naturale de cea mai bună calitate. 

                                      Cadouri
 Articol scris pentru campania Marillys, Blog Awards.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu