marți, 6 decembrie 2016

Review: lotiunea Gloves in a Bottle


Lotiunea Gloves in a Bottle


In urma cu ceva timp am primit spre testare lotiunea Gloves in a Bottle .Este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea. Acest lucru il face sa fie cel mai bun produs de ingrijire al pielii uscate.

                          


Frigul, vantul, soarele puternic, spalatul excesiv, substantele chimice din detergenti  sunt tot factori care contribuie la uscarea pielii mainilor. 

Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie- intra in stratul de suprafata al pielii si ajuta la mentinerea uleiurilor naturale si a hidratarii – acesta este motivul pentru care medicii dermatologi recomanda Gloves in a Bottle ca fiind un tratament eficient impotriva pielii uscate.
                         



In loc sa incerce sa inlocuiasca uleiurile naturale ale pielii, Gloves in a Bottle formeaza un scut care functioneaza ca o pereche invizibila de manusi. Aceasta pereche invizibila de manusi ajuta la diminuarea pierderii uleiurilor naturale si a hidratarii, oferind posibilitatea pielii sa se vindece singura. Gloves in a Bottle ajuta stratul de suprafata al pielii sa-si mentina uleiurile naturale si hidratarea pentru a proteja straturile din profunzime, lasand o piele moale si catifelata.
                       
  •   Nu se ia la spalat, dar se desprinde in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii. Reaplicati lotiunea o data la patru ore pentru o protectie continua.
  • Nu este grasa sau lipicioasa, nu contine parfum, este hipoalergenica, complet sigura si non- toxica.
  • Folosita si recomandata de catre de o gamă largă de profesionisti din domeniul sanatatii pentru utilizarea zilnica in problemele pielii uscate.


gloves


Gloves in a Bottle ajuta stratul de suprafata sa functioneze atat de bine incat acesta poate respira si transpira in mod natural. Datorita faptului ca Gloves in a Bottle devine parte din stratul de suprafata al pielii, nu se ia la spalat precum lotiunile conventionale. Se indeparteaza in mod natural odata cu exfolierea celulelor moarte ale pielii. Pentru o protectie continua, reaplicati lotiunea la fiecare 4 si 12 ore.

Pentru a trata mâinile uscate, crăpate şi lipsite de orice urmă de elasticitate, e nevoie de o hidratare corecta cu ajutorul lotiunii Gloves in a Bottle.

Ideal pentru:
Piele uscata, Piele crapata, Eczeme, Dermatite de contact, Alergii ale pielii, Probleme ale pielii, Alergii la latex, Psoriazis.

Peste 9.000 de doctori ( dermatologi si medici generalisti) au recomandat Gloves in a Bottle pacientilor lor care sufereau de problema pielii uscate si crapat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu