joi, 25 august 2016

Lapte protectie solara si lotiune dupa plaja de la Gerovital!

                                                                             

   In fiecare an concediul il petrecem la mare.Imi place foarte mult soarele, marea..plaja.......ador sa fiu bronzata. Dar ce bine ca am intodeauna crema si lotiunea de plaja la indemana.
In urma cu ceva timp am primit spre testare Lapte protecție solară cu factor de protectie 30 de la Gerovital si Loțiune calmantă după plajă de la Gerovital.

Laptele cu protecție solară  protejeaza foarte bine, intra usor in piele si nu ai senzatia de piele grasa. Am stat expusa la soare timp indelungat si datorita produseor de plaja de la Gerovital am obtinut un bronz curat fara arsuri. 

Produsul l-am aplica pe pielea curatǎ şi uscatǎ cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform.Trebuie evitat contactul cu ochii.
Pentru a obţine protecţia indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce înseamnǎ cam 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult. 


Laptele cu protecție solară il puteti gasi aici la pretul de 43,50 ron.
Laptele constituie un excelent mijloc de protecţie a pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete: îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, riduri, pete pigmentare și poate fi folosit cu succes pentru prevenţia intoleranţelor solare, a fotodermatozelor.

Nu conţine parabeni, oxibenzonă, ulei de parafină, coloranţi, alcool.

Are urmatoarele ingrediente:
Uleiul natural ecocertificat Inca omega, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali, reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizează procesul de cheratinizare, îmbunătăţeşte gradul de hidratare. Vitamina E din compoziție are efecte hidratante, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi ameliorează schimbul de oxigen din ţesuturi.    Loțiune calmantă după plajă.                                                         Loțiunea este destinată aplicării după plajă, pentru calmarea şi regenerarea pielii înroşite, supraexpuse la soare.


Nu conţine conservanţi şi coloranţi.


Asocierea în formulă a D-pantenolului şi a extractului de Boswellia Serrata, conferă loțiunii proprietăți antiinflamatoare, calmante, regenerante. Uleiul natural ecocertificat Inca omega din compoziție, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali, ajută la refacerea barierei hidrolipidice a epidermei, îmbunătățește gradul de hidratare și protejează ADN-ul și membranele celulare de efectele reacțiilor oxidative.


Prerea mea:


Am aplicat aceasta lotiune prin pulverizare uniformă pe suprafaţa pielii iritate şi am masat uşor până la absorbţia completă. In cateva minute de la aplicare am avut o senzatie de calmare si racorire a pieli.Tenul este hidratat intens si roseata dispare.

Lotiunea o puteti gasi aici la pretul de 22,50 ron.

Aceste produse s-au adaptat perfect tipul de ten pe care il am.Daca va doriti si voi un bronz perfect care sa dureze mai mult timp folositi cu incredere aceste produse pentru plaja.


                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu