joi, 16 martie 2017

Review:IWHITE INSTANT






In urma cu ceva timp am primit spre testare primit Kitul iWhite Instant2 de la  BUZZStore si IWhite - Sensiblu Romania A fost o adevarata surpriza.Zambet si multa bucurie :) 

                             
        

Pachetul de testare contine:
1 kit de albire dentara iWhite2 Instant 
1 pasta de dinti iWHITE INSTANT 
1 apa de gura iWHITE INSTANT
1 ghid Buzz
5 vouchere de discount pentru mine si prietenii mei #buzziwhite2instant



             

                         


Am inceput de cateva zile testarea kit-ului pentru albirea profesionala a dintilor.Rezultatele au inceput sa apara dupa primele utilizari.Poti si tu sa redescoperi albul natural al dinților chiar acasă, în doar 20 de minute, cu benzile iWhite2 Instant.iWHITE nu conține peroxid de hidrogen, substanță care poate afecta smalțul dinților. În plus este 100% sigur. 



Pasta de dinți cu “triplă acțiune” atacă petele de la suprafață și din profunzime a dinților, dacă este folosită zilnic. Pastă de dinți iWhite Instant conține micro-cristale special dezvoltate pentru curățare. Mulțumită designului unic, acestea oferă un efect de lustruire intens. Astfel, dinții iși recapătă albul natural al dinților care devine și mai accentuat, după folosirea pastei de dinți.





Benzile ALBESC smalțul instant şi indeparteaza petele imediat , fiind şi o sursă solubilă de calciu ce contribuie la fortifierea smalțului dentar.Este foarte usor de folosit, au un singur sistem deja umplut, nu se amesteca.Este confortabil benzile sunt usoare transparente si sunt marimi universale.Albeste partea din fata si spate a dintilor.Benzile pentru albire iWhite Instant se folosesc o singura data si sunt ambulate individual.





iWhite Instant Apa de gura contine blue covarine ce formeaza un voal subtire pe suprafata dintelui in timpul clatirii. Blue covarine modifica modul in care lumina se reflecta asupra dintilor, oferind un efect de albire imediat. 








Cu kit-ul de la IWhite - Sensiblu Romaniasi BUZZStore vom avea un zambet alb si stralucitor in fiecare zi un zâmbet cu până la 8 nuanțe mai alb!
Asigura-te si tu ca ai un zambet alb si stralucitor, in fiecare zi folosind tratamentul pentru albirea profesionala a dintilor iWHITE INSTANT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu