sâmbătă, 17 mai 2014

Cat de greu este sa fii parinte?

http://www.parentime.ro/blog/

Nu este greu sa fii parinte.
Desi luam in calcul multe aspecte ale faptului ca vom fi parinti,nu poti realiza ce inseamna pana cand nu devii  si faptic parinte.

 Este greu sa fii un parinte implinit;sa fii multumit ca ai facut tot ce a depins de tine pentru ca,copilul tau sa reuseasca in viata,sa-i oferi ce poti tu mai bun,sa-l vezi ca a realizat mai mult decat ai facut tu...astea sunt lucrurile care ma framanta mereu.Nu energia pe care trebuie sa o consumam cu copii trebuie sa fie problema. Nu cred ca trebuie sa renuntam la noi pentru copii.Trebuie sa ne organizam altfel decat am facut-o pana la 26 de ani(atunci cand a venit pe lume fiul meu).Putem sa avem timp si pentru tabieturile noastre...doar ca se schimba ora,ziua la care le facem. 
Desi luam in calcul multe aspecte ale faptului ca vom fi parinti,nu poti realiza ce inseamna pana cand nu devii  si faptic parinte.
Trezitul de dimineata,micul dejun cu mofturi la mancare si pregatirea pentru scoala  este o mare provocare atat pentru mine cat si pentru copilul meu.
Ceasul imi suna in fiecare dimineata la ora 06:45 si ma anunta ca este o noua zi in care o iau iar si iar de la capat.
Imi aduc aminte de diminetile in care obosita fiiind abia ma convingeam sa ma ridic din pat, dar imediat dupa ce ma spalam pe fata si imi trezeam copilul, ii dadeam sa manance si il pregateam de scoala realizam ca toate aceste lucruri facute nu sunt in zadar.Copilul meu este cel mai mare dar si tot ceea ce fac, fac cu dragoste si daruire. 


Asa cum apare scris si pe site  http://www.parentime.ro/blog/diminetile-parintilor-parentime/diminetile-parintilor-parentime/

Viata urbana e din ce in ce mai agitata, mai aglomerata si mai solicitanta. Mamele de astazi, odata ce devin mame, ar trebui sa aiba cel putin patru maini si doua capete ca sa poata face fata solicitarilor familiale, profesionale si sociale. Iar pentru tatii de astazi, n-ar fi rau ca ziua sa aiba 34 de ore ca sa fie suficienta pentru toate job-urile, business-urile si task-urile pe care le au de facut.
Ziua nu are insa 34 de ore. Iar oamenii nu au, in general, mai mult de 2 maini. Si cu toate astea, lumea pare sa fie plina de oameni impecabili, de parinti perfecti si de copiii absolut fericiti.
 Diminetile parintilor Parentime

Trezitul de dimineata, micul dejun si pregatirea pentru gradinita sau scoala este o mare provocare pentru copii si parinti, deopotriva. - See more at: http://copiiminunati.ro/trezitul-de-dimineata-este-un-chin-pentru-tine-si-copilul-tau/#sthash.05DhNHIj.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu